Megnyitott a Városliget új színfoltja, a Piknik Kert

Még csak alig néhány nappal ezelőtt nyitott meg a Városliget legszebb kertjének legújabb színfoltja, a Piknik Kert, az iszogatni, falatozni és feltöltődni vágyók azonban máris a szívükbe zárták a helyet.

Az Ajtósi Dürer sor és a Stefánia út kereszteződésétől mindössze 20 méterre, a Mőcsényi Mihály botanikus kertben nyitotta meg ajtajait és teraszát a laza, kötetlen és természetközeli élményt ígérő Piknik Kert, mely egyik pillanatról a másikra lett a ligeti közönség kedvence.

Akár ebédidőben, akár munka után, netalán az edzés közbeni pihenés gyanánt ejtenénk útba őket, lehetetlen csalódni, hiszen étlapjukról nem hiányozhatnak a fenséges grillételek, mennyei street foodok, a hét minden napjára jutó különleges borkínálat és a laza fröccsök, na meg persze az egészséges fogások, melyekkel bűntudat nélkül élvezhetjük a ráérős piknikhangulatot.

A hely nevével összhangban természetesen egyedi piknikkosarakat is kérhetünk, ráadásul a ligetben sportolókat, lévén, hogy a kert a Városligeti futókör mellett foglal helyet, proteinalapú italokkal is várják majd.

A maximális, nyári piknikhangulatot már csak egyetlen dolog teheti teljessé, méghozzá a filmklasszikusokkal megspékelt szabadtéri mozi, amire már nem kell sokat várni.

Elérhetőség:
Piknik Kert
1147 Budapest, Városliget, Mőcsényi Mihály botanikus kert
Megközelítés:
az Ajtósi Dürer sor és a Stefánia út kereszteződésétől 20 m-re