Megérkezett a Jóbarátok különkiadásának előzetese

Sokat és még annál is többet kellett várni a Jóbarátok sorozat folytatására, a jó hír azonban, hogy megérkezett az epizódot beharangozó előzetes, benne az összes korábbi főszereplővel.

Napvilágot látott a ’90-es évek egyik kultsorozatának a beharangozója, amelyből nemcsak azt lehet sejteni, hogy minden korábbi főszereplő visszatér a vászonra – egyéb más sztárokkal karöltve -, hanem azt is, hogy innen már csak egy nagyon rövid idő választ el, hogy mi is a képernyőn láthassuk őket ismét.

Május 27-étől az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban az HBO Max szolgáltatón keresztül lesz először látható a Jóbarátok különkiadása David Schwimmer, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc és Jennifer Aniston színészekkel a főszerepben, akikhez társulnak majd olyan sztárok is, mint David Beckham, Justin Bieber, a BTS, Lady Gaga, Kit Harington, de az eredeti sorozatban feltűnő Reese Witherspoon és Tom Selleck is.

Az új rész annyiban lesz más, hogy a színészek kivételesen nem a korábbi szerepeikben, hanem önmagukként térnek vissza a képernyőre. A különkiadást Magyarországon a HBO Go tűzi műsorára a közeljövőben.