Ingyenes sétaprogram indul májusban a Normafától a Csacsi rétig

Mi sem lehetne jobb program, mint egy általunk megválasztott időpontban, a Normafán tett gyülekezésmentes séta, miközben nemcsak a természetben gyönyörködhetünk, hanem megismerhetjük annak élővilágát is.

Fotó: normafapark.hu

A Klímabarát Települések Szövetsége és a Hegyvidéki Zöld Iroda közös kezdeményezése egy olyan különleges sétaprogram, amelyen akár egyedül, párban vagy ismerősi, családi körben tehetünk számunkra tetsző időpontban egy izgalmas, ismeretterjesztő sétát a Normafától a Csacsi rétig.

Az ingyenes sétához nincs másra szükség, csak egy regisztrációs űrlap kitöltésére, ezt követően 3 napon belül elküldik számunkra a sétához szükséges színes térképet és a séta állomásaihoz tartozó hanganyagot. Merthogy a sajátos, időhöz és szervezett keretekhez nem kötött 6 állomásos, egyórás séta különlegessége abban áll, hogy az állomásokhoz érve Werlein Anna okleveles biológus és gombaszakellenőr bemutatásában, hangfelvételeken keresztül ismerhetjük meg a Normafa élővilágát.

A sétaprogramra a május 10. és 31. között tartó időszakban regisztrálhatunk, és a szervezők csupán annyit kérnek, hogy a sétán való részvétel után töltsük ki a rövid kérdőívet, melyet június elején küldenek meg a résztvevőknek.