Ráleltünk a béke és nyugalom szigetére Dél-Budán

A fővárosiaknak sem kell több száz kilométert megtenni azért, hogy üdítő kikapcsolódás, fesztelen szórakozás részesei lehessenek, manapság már elég hozzá felkeresni a dél-budai régió egy rejtett gyöngyszemét.

A béke szigete elérhető közelségben

Sok fővárosi a vidéket választja, míg számos vidéki a fővárost, hogy kikapcsolódásban, feltöltődésben és nyugalomban részesülhessen a fárasztó hétköznapok után. Van azonban egy hely a Feneketlen-tótól mindössze 7 percnyi távolságra, a Bartók Béla Boulevardról kivezető Bartók Béla út egy nyugalmas szakaszán, ahol a béke és nyugalom nyújtotta csendes, természetes környezetben, de a belvárosi nyüzsgéstől még elérhető távolságban, a fővárosiak és a vidékiek, a környéken ismerősök és ismeretlenek egyaránt rálelhetnek az egyedülálló desztinációra, az Anna Hotel Budapestre.

A négycsillagos Anna Hotel Budapest nem csak a test és a lélek megnyugvását szolgálja, kiváló kvalitásainak hála páratlan rendezvényhelyszín is egyben, mely 40 fős teraszának, 80 fős konferenciatermének és nem kevesebb mint 65 főt is befogadni képes, otthont, szórakozást és kikacsolódást nyújtó tereinek köszönhetően magas szintre emeli a vendéglátás fogalmát.

blank

Természetesen az impozáns, kiváló adottságokkal megáldott helyszín nemcsak esküvők, céges és magánrendezvények, valamint szakmai workshopok pontos és precíz megszervezésére és lebonyolítására nyújt lehetőséget, hanem akár olyan családi összejövetelek, időjárásfüggetlen grillpartik megvalósítására is, amelyeken a társaság minden egyes tagja részesülhet a könnyed feltöltődés élményében, hogy aztán a tartalmas összejövetelt követően a tágas, csendes szobák és a magas alváskomfortot nyújtó ágyak nyújtsanak menedéket a vendégeknek.

Pompás helyszínhez pazar fogások

Az Anna Hotel Budapest esetében a pompás helyszín pazar fogásokkal jár kéz a kézben. Nem véletlen, hogy mindenkit, aki megkóstolta Mimama Konyhájának frissen, első osztályú alapanyagokból készült ételeit, visszajáró vendégként üdvözlik a szívélyes vendéglátók.

blank

A hotel nívójával összhangban lévő, ellenőrzött minőségű hozzávalókból, a szabadon tartott mangalicából és a magyar tarka marhából készített utánozhatatlan házias ízeket idéző ételeket és italokat az exkluzív szomjoltókat listázó impozáns borkínálatból és három étlap kínálatából választhatjuk ki. Ha mindez nem lenne elég, igény esetén, fantáziánkat kibontakoztatva akár egyedi elképzeléseinket is tányérra álmodják az étterem munkatársai. Arra pedig, hogy a vendégek maradéktalan elégedettséggel nyugtázzák itt-tartózkodásukat, az egyedileg elkészített előkóstolás nyújt garanciát.

Elérhetőségek:

+36 30/225-8346; +36 30/225-8785
info@mimama-konyhaja.hu
www.annahotel-budapest.hu

Személyes egyeztetés és megtekintés:

8 és 17 óra között a 1115 Budapest Kelenföldi út 1-13. címen