7 kedvenc filmünk Kate Hudsontól, amit bármikor újranéznénk

Ma van Kate Hudson születésnapja, ha megmondanánk mennyi idős, attól mindenki vénnek érezné magát, így inkább nem tesszük. Helyette inkább összegyűjtöttük a 7 kedvenc filmünket tőle, amik bármelyik csajos estéhez tökéletes alapanyagok lehetnek. Vagy csak rakd be takarítás, főzés mellé és nevess a fél füllel elcsípett már jól ismert poénokon.

7. Anyák napja

Mi a közös a lobbanékony Sandyben (Jennifer Aniston), a káprázatos ékszereket reklámozó Mirandában (Julia Roberts) és a férjét odaadóan szerető Jesse-ben (Kate Hudson)? Mindhárman édesanyák, és bár a mindennapjaikban egészen más örömökkel és kihívásokkal néznek szembe, anyák napján valamennyien megtapasztalják, mit is jelent édesanyának lenni. És ehhez társul egy anyaszerepet kényszerűségből gyakorló apa (Jason Sudeikis).

6. A spanom csaja

Az okos, gyönyörű és önfejű Alexis (Kate Hudson) az a lány, akiről Dustin (Justin Biggs) mindig is álmodott. Így aztán a srác már öt hét randizás után olyan hevesen ostromolja szerelmével, hogy Alexis ijedtében gyorsan szakít vele. Az elkeseredett Dustin szakemberhez fordul, aki éppenséggel nem más, mint a legjobb haverja, Tank (Dane Cook). A srác ugyanis különös szakma mestere: frissen lapátra tett pasik ex barátnőit viszi randizni és ott olyan botrányosan viselkedik, hogy a lányok hanyatt-homlok menekülnek vissza egykori kedvesük karjaiba. Alexisről azonban leperegnek a csajriasztó trükkök és Tank rövidesen azon kapja magát, hogy Dustinnal való barátságát veszélybe sodorja az exe iránt ébredő vonzalom.

5. A csajok háborúja

Emma (Anne Hathaway) és Liv (Kate Hudson) gyerekkori barátok, akik másig jóban vannak. A köztük lévő kapcsolat olyan szoros, hogy már szinte ugyanúgy gondolkodnak, és az életük is egymáséét tükrözi. Ez addig működik, amíg ki nem derül, ugyanakkor és ugyanazon a helyen akarják tartani az esküvőjüket. A két barátból két ellenség lesz, és a céljuk, hogy a másik legszebb napja a legrosszabb napja lehessen bevetve mindenféle durva eszközt.

4. Egy kis mennyország

Marley Corbett (Kate Hudson) fiatal, gyönyörű, vadóc nő. Sűrű hódításai ellenére nem képes átadni magát az igaz szerelemnek, általában humorral öli el komolyra forduló kapcsolatait. Élete alapjaiban változik meg, mikor doktora (Gael Garcia Bernal) rákot diagnosztizál nála. Marley úgy dönt, nem adja át magát a betegségnek, sőt egyre elmélyültebben keresi a boldogságot – melyet végül legelhivatottabb segítője révén talál meg.

A legjobb Kate Hudson filmek

3. Kisanyám – Avagy mostantól minden más

A csinos és fiatal Helen Harris (Kate Hudson) olyan életet él, amilyenről minden lány álmodozik: Manhattan legmenőbb divatügynökségénél dolgozik, karrierje töretlen, napközben divatbemutatókon pózol fontos embereknek, éjszakáit pedig a város legfelkapottabb klubjaiban tölti. Egy váratlan telefonhívás azonban mindent megváltoztat. Helen döbbenten értesül arról, hogy nővére és sógora egy balesetben meghaltak és három árvát hagytak maguk után. A 15 éves Audrey (Hayden Panettiere), a tízéves Henry (Spencer Breslin) és az ötéves Sarah (Abigail Breslin) Helen nénihez költözik. Az ismeretlen vizekre jutott Helen kezdetben régi életmódját megtartva igyekszik a gyereknevelés elvárásainak is eleget tenni.

Kate Hudson legjobb filmjei

2. Majnem híres

Ez a film kilóg a sorból, nem egy limonádéfilm, sokkal inkább dráma. A film egy tizenöt éves, rockrajongóról Williamről szól, aki egy kis helyi zenei újságba írogat a hetvenes évek elején. Egy nap telefonon keresik a neves Rolling Stone magazintól, és megbízzák, hogy írjon beszámolót a Stillwater együttes koncertturnéjáról. William kapva kap az alkalmon, és fejest ugrik a nagybetűs életbe: a zene, a szex és a drog világába. Csak az utazás, a koncertek és a lányok érdeklik, leginkább a szólógitáros barátnője (Kate Hudson). A turné végén persze kiderül, hogy egy kiskamaszt bíztak meg a feladattal, de a cikke megjelenik.

Kate Hudson legjobb filmek

1. Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt

És a végén a legnagyobb klasszikus, a Kate Hudson-filmek Kate Hudson-filmje, aminek tartalmát talán már mindenki ismeri: Andie Anderson egy trendi női magazin rovatvezetője, aki hétről hétre remek tanácsokkal látja el női olvasóit közkedvelt rovata hasábjain. Legújabb témájához egyik kolléganője sanyarú sorsából merít ihletet, és már meg is van a következő havi cím: Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? Ehhez azonban villámgyorsan fel kell szednie egy pasit, akit aztán 10 nap alatt furfangosabbnál furfangosabb módszerekkel kergethet a szakításba és az őrületbe. Ha ez sikerül, főnöke megengedi, hogy komolyabb témákról is írhasson. Közben Benjamin Barry (Matthew McConaughey), a menő reklámügynök egy sokat ígérő megbízást akar megkaparintani minden áron. Vakmerősége odáig fajul, hogy a siker érdekében fogadást köt főnökével: 10 nap alatt magába bolondít bármilyen nőt, akit kijelölnek neki. Spears (Michael Michele) és Green (Shalom Harlow), a város két legkibírhatatlanabb pletykafészke máris látja a totális kudarcot és összehozza a legreménytelenebb találkozót Ben és Andie között…

+1 Kate Hudson-film, amit már nagyon várunk: Music