Húsvéti díszbe öltözött „nyuszmegállók” várják a budapesti és vidéki járókelőket

A tavaly év végén karácsonyi díszbe borult megállók után az E.ON most húsvétra hangolta két budapesti és három vidéki helyszínének buszmegállóját.

Fotón a győri „nyuszmegálló”

A húsvétra hangolódás jegyében az E.ON energiavállalat és együttműködő partnere, a JCDecaux újabb meglepetéssel készült: a járókelők, illetve a buszra várakozók húsvéti díszbe öltözött megállókban, tojásdekorációt kapott padokon üldögélve tölthetik idejüket, míg várnak a buszcsatlakozásra.

E.ON „nyuszmegálló” a Blaha Lujza téren

A megállók ráadásul nem csak húsvéti díszben pompáznak, várakozás közben lehetőségünk adódik háromdimenziós virtuális tojást festeni és azt távol élő ismerőseinkkel megosztani, nyusziszelfit készíteni, sőt mi több, a fővárosi helyszínek közül a Széll Kálmán téri megállóban egy szenzoros parfümszóró segítségével még a tradicionális, húsvét hétfői locsolás is megelevenedni látszik. Aggódni egy pillanatig sem kell, a locsolóversekről sem feledkeztek meg, a tavaszi rímek a megállók falait díszítik.

A Széll Kálmán tér húsvéti díszbe borult megállója

Budapesten a Széll Kálmán téren és a Blaha Lujza téren, Székesfehérváron a Piac tér 3-nál, Győrben a Szent István út 45. szám alatt, a Hajós játszótérrel szemben, míg Pécsen a Bajcsy-Zsilinszky Endre utcában a Vásárcsarnokkal szemben várják az arra járókat a feldíszített „nyuszmegállók” egészen április 15-ig bezárólag.