Ünnepre hangolva: 3 budapesti megálló teljes karácsonyi pompába öltözött

Karácsonyi hangulatba sokféleképpen lehet kerülni: ki az adventi naptár egyre fogyatkozó csomagjait bontogatja napról napra, van, aki az ünnep közeledtével az ablakot öltözteti fénypompába és vannak, olyanok is, mint az E.ON Hungária Csoport munkatársai, akik karácsonyi hangulatúvá varázsolnak busz- és villamosmegállókat.

Pécs után Budapesten is karácsonyi hangulatba öltözik három busz-, illetve villamosmegálló, hogy a várakozás perceit piros kanapéra huppanva, körülöttünk karácsonyi dekorációval tölthessük. Az ötlet és a megvalósítás is az E.ON Hungária Csoport érdeme, az ünnepi hangulattal a Széll Kálmán téri busz-, a Március 15. téri villamosmegállóban, illetve a jövő hét közepétől a Hősök terén is találkozhatunk. A dekoráció mellett hangulatos fények is némi otthonos légkört teremtenek, melyek a közvilágítással egy időben gyúlnak fel és egészen december végéig gyönyörködhetünk bennük.

És milyen szép párhuzamot vélünk felfedezni ezekben a karácsonyi megállókban és az ünnepi várakozással töltött percek között.

Március 15. tér