4 nap, 10 tehetséges magyar előadó: Ingyenes, online zenei fesztivál kezdődik március 25-én

A GameStar március 25. és 28. között rendezi meg az Absolut LIVE rAID ingyenes, online fesztivált, tehetséges magyar előadók és zenekarok részvételével.

A fesztivál a Carson Coma koncertjével kezdődik március 25-én este 6-kor

Már idejét sem tudjuk, mikor éltük át utoljára a közösségi koncert élményét, amikor a közönségben tomboló emberek százaival egy emberként táncolunk önfeledten és kántáljuk kedvenc zenekarunk unásig hallgatott számait. Rengeteget jelentene most egy ilyen élmény. A Gamestar most arra vállalkozik, hogy elhozza nekünk – természetesen online.

Az Absolut LIVE rAID ingyenes, online zenei fesztivál célja viszont jócskán túlmutat azon, hogy az élő koncertektől megfosztott zenerajongóknak kedvezzen: az egy éve tartó járványügyi korlátozások igazi vesztesei ugyanis maguk a zenészek, akik nem tudják most hivatásuk keretében megkeresni a kenyérre valót. Tehetséges magyar zenészek és zenekarok fognak tehát játszani március 25. és 28. között, ez a fesztivál mégis elsősorban értük kerül megrendezésre.

Minden koncert teljesen ingyenesen lesz követhető a GameStar Youtube-csatornáján, viszont amellett, hogy százszor jobban telik majd egy esténk, mint az elmúlt időszakban bármikor, kisebb-nagyobb összegekkel támogathatjuk a nehéz helyzetben lévő előadókat.

És akik élőben játszanak majd nekünk…

Csatlakozzatok az online koncertekhez és ha tehetitek, támogassátok azokat, akik kicsit elviselhetőbbé teszik a mostani hétköznapokat.

Nyitókép: Blahalouisiana Facebook / sinco