Jövő nyárig kell várniuk Céline Dion budapesti rajóngóinak, hogy élőben lássák kedvencüket

Céline Dion európai koncertturnéját 2020-ról 2021-re, majd nemrégiben 2022-re halasztották. Az előzetesen megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek a 2022. június 27-ei budapesti koncertre.

A még fennálló koronavírus okozta pandémia, valamint az érvényben lévő rendezvénytartási és utazási korlátozások miatt Céline Dion Courage világkörüli turnéjának európai állomásait 2022-re halasztják. Az európai koncertsorozat 2022. május 25-én indul az angliai Birminghamben, míg a budapesti koncert 2022. június 27-én, a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre.

Nagyon reméltem, hogy idén tavasszal találkozhatunk Európában, de sajnos nyilvánvalóvá vált, hogy sokkal több időbe telik az, hogy mindannyian biztonságban legyünk. A vakcinával most már itt van ehhez a segítség, így már alig várom, hogy 2022-ben színpadra állhassak és énekelhessek a közönségemnek. Az elvesztegetett időt bepótoljuk, ezért továbbra is vigyázzatok magatokra, amíg újra nem találkozunk. Jó egészséget kívánok mindenkinek – nyilatkozta az énekesnő.

A 2020-as vagy 2021-es dátumokra megvásárolt belépőjegyek érvényesek az új 2022-es időpontokra, így a budapesti koncert esetében is, a megváltott jegyek érvényesek a 2022. június 27-i koncertre. A további, jegyekkel kapcsolatos kérdésekkel forduljatok a Broadway Jegyirodához.

Nyitókép: Brian Purnell