Hangulatos télikert nyílik Zuglóban szombaton, ahol finom falatokkal várnak

Szombaton megnyitja kapuit a Szaletly Télikert Zugló szívében, egy köpésre a Városligettől.

A Szaletly nyitása előtt a Stefánia és a Thököly sarka 1907 óta több vendéglátóhelynek is otthonául szolgált: először a Klein fivérek nyitották meg Stefánia Corso nevű kávézójukat, később itt működött a Lord Rothermere zenés étterem, aztán hosszú évtizedeken át, egészen 2020 tavaszáig viselte a Thököly étterem cégérét. A tavaly nyáron megnyitott Szaletly konyháját Bernát Dániel séf vezeti, és minőségi alapanyagok, modern technikák, és a hagyományok tisztelete jellemzi, amelyek olyan fogásokban mutatkoznak meg, mint a konfitált kacsamáj, a bajai halászlé vagy a cigánypecsenye.

A jelenlegi járványügyi korlátozások miatt csak az otthon melegében élvezhettük a Szaletly vendégszeretetét a kiváló ételeken keresztül, amennyiben házhoz rendeltük őket. Ezt továbbra is megtehetjük, de szombat 11 órától akár el is látogathatunk az étterembe egy jóval személyesebb élményért: tárt karokkal vár ugyanis a Szaletly Télikert.

A Szaletly csapata úgy döntött, a Városligetben és a környékbeli villanegyedben hosszú sétára indulók legnagyobb örömére, hogy készítenek egy-két finom falatot a hidegben átfázott vendégeknek. Ami biztosan lesz: a jó hangulat mellett illatozó forralt bor és bombardino, ropogós waffel az édesszájúaknak, valamint minőségi alapanyagokból készült ételek, Bernát Dániel konyhájából – természetesen elvitelre.

Szaletly Télikert Megnyitó

Mikor?
2021. január 23. szombat 11:00-17:00
Hol?
1146 Budapest, Stefánia út 93.

További infó ITT.