Globális pizza, globális flow: Ma izzik fel először a Moto kemencéje Budán

Eddig is szívesen átbumliztunk Budáról Pestre, és átszeltünk jó néhány kerületet egy-egy Moto-pizzáért, a hétfői jó hír azonban, hogy mától Budán is élvezhetjük a hamisítatlan nápolyi pizza felülmúlhatatlan élményét.

Múlt héten kaptuk fel a fejünket a hírre, hogy az egykori Wichmann kocsma helyén nyílt nápolyi pizzázó és a körülötte lévő játszótér helyét a jövőben szálloda veszi majd át. A Kazinczy utca egykori kocsmáját pizzamennyországként működtető Moto pizzások nem győzték csitítani a kedélyeket, ebből is látszik mennyi, de mennyi embernek a szívéhez nőtt az általuk képviselt nápolyi életérzés, a vékony tészta és a kiváló olasz alapanyagok. Aggodalomra semmi ok, a pesti Moto élményben egy ideig még bőven lesz részünk és addig is az élvezetek halmozódni látszanak.

Borúra derű alapon a január 11-i hetet már jó hírrel indítják a srácok, hiszen a Bartók Béla út 46. szám alatt ma nyílik a pesti mellett a Budát is bekebelező Moto Buda ajtaja, ma izzik fel először a kemence, és nem vagyunk biztosak benne, hogy nem okoz majd azonnali addikciót a környéken élőknek.

Egy szó, mint száz, eddig vitathatatlan volt, hogy ha nápolyi pizza, akkor Moto, mától viszont már kérdezhetjük: Pesten vagy Budán?