Netflix-különkiadás: 4 nap és jön a Black Mirror alkotóinak új filmje

Így vagy úgy, de sokakat megihletett a 2020-as év, köztük a Black Mirror alkotóit is, akik beszédes címmel (2020: Legyen már vége!) készítettek belőle filmet, méghozzá nagyon úgy tűnik, hogy vígjátékot.

December 27-én lesz először látható a 2020: Legyen már vége! című áldokumentumfilm és egyben stand-up comedy, ami a jelek szerint sztárparádéval jelentkezik: Samuel L. Jackson, Lisa Kudrov, Hugh Grant, Joe Keery és Kumail Nanjiani is látható lesz a Netflix különkiadású produkciójában.

Tény, hogy kevés olyan év van, amelynek történéseiből aztán film készül, de minden szempontból viszontagságos időszakot hagyunk a hátunk mögött: koronavírus-járvány, amerikai elnökválasztás, Black Lives Matter-tüntetések és ez csak néhány közülük, amiket maga a film is feldolgoz.

Egy film, amely rólunk szól, az idei évünkről, és amelyhez gyakorlatilag még „ötletelni” sem kellett, annyi minden sorsfordító esemény történt az elmúlt 365 napban. A jó hír pedig, hogy már csak négyet kell aludni, hogy kiválaszthassuk a Netflix kínálatából a 70 percesre sikerült alkotást.

Kíváncsian várjuk, de addig is nézzetek bele az előzetesbe: