Ajándék pár kattintásból: 6 kultprogram 2021-ben, ami miatt várjuk az új évet

Az alábbi 2021-es kulturális programok last minute karácsonyi ajándékként is megállják a helyüket, hiszen pár kattintásból beszerezhetők, és a kultúrarajongók biztosan hálásak lesznek értük.

Margitszigeti Szabadtéri Színház

Idén karácsonykor egy olyan, a Margitszigeti Szabadtéri Színház 2021-es nyári évadára szóló ajándékkártyával lepheted meg szeretteidet, amellyel a szerencsés ajándékozott a gazdag repertoárból válogatva állíthatja össze a személyre szóló élményt. A programok listája folyamatosan frissül az alábbi honlapon.

Bondoró Utcaszínház Fesztivál

Jövőre a Bondoró Fesztivállal nyitja a nyarat Kapolcs 2021. június 11. és 13. között! A szervezők sok meglepetéssel, különleges attrakciókkal és újításokkal is készülnek a harmadik családias hangulatú rendezvényre. Kedvezményes early bird jegyek, valamint új, családi bérletek már kaphatók elővételben a 2021-es fesztiválra.

VeszprémFest

Egy év kényszerszünet után 2021. július 12. és 18. között újra várja közönségét a VeszprémFest. Nemrég két nevet is bejelentettek a fesztivál szervezői: a nemzetközi színvonalú zenei rendezvényen 2021-ben biztosan hallhatjuk Tom Jonest és Jamie Cullumot. Míg utóbbi július 14-én a História kertben, Tom Jones július 18-án a Veszprém Arénában ad koncertet!

Jazz+Az

2021. július 17-én újra meghallgathatjuk a Jazz+Az nagysikerű slágereit festői helyszínen, a Tokaj Fesztiválkatlan nagyszínpadán. A Dés-Geszti szerzőpáros ez alkalommal is a három tehetséges énekesnővel, valamint az eredeti zenekarral lép színpadra. Jegyek már kaphatók a Broadway oldalán, amelyek karácsonyi ajándékként is jól mutatnak a fa alatt a zenekar rajongói számára.

Művészetek Völgye

Ünnepi kampányának keretein belül a Balaton-felvidéki falvak nyári fesztiválja (2021. július 23. – augusztus 1.) a fesztiválbérletek mellé idén karácsonykor hazai előadók lemezeit adja ajándékba. A rendezvény szervezői ezzel a gesztussal igyekeznek felhívni a figyelmet a világjárvány ideje alatt nehéz helyzetbe került magyar művészek támogatására.

Gyulai Várszínház

Az ország egyik leggyönyörűbb környezetben fekvő szabadtéri színháza 2021-ben is tárt karokkal várja a kultúra szerelmeseit. Habár a Gyulai Várszínház új évadának bemutatóiról egyelőre nem rántották le a leplet, biztosak vagyunk benne, hogy a repertoár jövőre is legalább olyan impozáns lesz, mint bármikor ezelőtt. Ajándékutalványok már kaphatók.