Egy napra kinyit a street food grund: holnap Rosenstein Drive pop-up

Az ember sokszor azon kapja magát, csak ül és vár. Vár valami jóra, izgalmasra, ami egy pillanat alatt felrázza. Ilyen lesz ez a a decemberi szombat is, mikor is érdemes lesz nyakunkba venni a várost, hogy némi brooklyn-i street food-élményben legyen részünk.

Az első kérdés, ami felmerülhet bennünk: a hol és a mikor.

Holnap, vagyis december 12-én, szombaton dél és este 6 között hamisítatlan street food remekek kerülnek majd ki a Rosenstein Vendéglő melletti, a Mosonyi utca, a Fiumei út és a Festetics György utca háromszögében lévő parkoló pop-up “étterméből”, a Rosenstein Drive-ból. Gyalog és autóval is érkezhetünk, akárcsak egy téli autósmoziba, ahol popcorn helyett Rosenburger és drive burrito, nachos helyett fish&chips és Rosenbao landol a kezekben, természetesen a Rosenstein rafinériákkal megpakolva: libamájjal, báránnyal és  házi kecskesajttal.

A Rosenburgerek mindegyike csicsókachipssel csúszik majd és minden fogás gondol a vegákra is, hogy az édesszájúakat csábító sós karamellás panna cottáról már ne is essék szó.

Egy biztos, legyünk Pesten vagy épp Budán, érdemes autóba ülni, felkerekedni ezért az élményért, melyből nem osztogatnak túl sokat, egészen pontosan egyetlenegyet. Ha azonban mégsem tehetjük meg, hogy kimozduljunk, jövő héttől kezdődően egy héten át házhoz is rendelhetjük Rosensteinéket.