Színház a nappaliban Csányi Sándorral

Csányi Sándor önálló estje, a Hogyan értsük félre a nőket? az ünnepek alatt a színpadról az online térbe költözik. Az ország legnépszerűbb vígjátéka így a világ minden tájáról, külföldről, belföldről is élvezhető.

csányi est

December 25-én és január 1-én is elérhető lesz az előadás, és egy jegy áráért az egész család leülhet a tévé elé egy közös karácsonyi mozizásra.

A darab az együttélés nehézségeit járja körül, sok humorral, intimitással, mélységgel, és meglepetést is tartogat az élő produkcióhoz képest. Igazi filmes kikapcsolódásra számíthatnak a nézők, ráadásul a közzététel ideje alatt akárhányszor megtekinthető, megállítható, visszatekerhető.

Ajándékkártyát is vásárolhatunk, így megismételhetetlen élményt ajándékozhatunk szeretteinknek karácsonyra. Az ajándékkártya kinyomtatható, fa alá tehető, és beváltható az online előadásokra.

A Hogyan értsük félre a nőket? előadásról

Mi a teendő abban az esetben, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá arra, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, hanem a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra a kérdésre, hogy fogytam-e? Érdemes-e a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat osztogatni a forgalomban? Eljön-e a pillanat egy nő életében, amikor azt mondja, „Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több”? Illetve, hogy mindezek ellenére miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába?

Nos, ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás, viszont számos hasonló kérdést vet fel az együttélés nehézségeiről, szépségeiről, örömeiről. (Magunk között szólva: inkább nehézségeiről.)

Jegyek kaphatók az online.jegy.hu oldalon.