Ismeretlen ismerős: Budapest, ahogy még sohasem láttad

Itt az ideje, hogy felfedezőútra indulj a saját fővárosodban. Összefogtak a budapesti szolgáltatók, hogy segítsenek neked ebben.

Egy amerikai weboldal értékelésében a második legszebb város, a European Best Destination szerint a legvonzóbb európai úticél – hogy csak a tavalyi sikereket soroljuk. Most itt az alkalom, hogy a hazai utazók egymásba fűzve felfedezzék a kedvenc helyeket, Budapest legszínvonalasabb helyszíneit, eddig nem ismert szegleteit és megújult látnivalóit, és így olyan élmény részesei legyenek, melyért messze földről érkeztek hozzánk a vendégek.

Ismeretlen ismerős: Budapest, ahogy még sohasem láttad

Azért, hogy jobban megismerjék ezt az ismeretlen ismerős várost egy egyedülálló összefogás keretében, Budapest ikonikus szolgáltatói most együtt hívják a magyar vendégeket, hogy élvezzék a világváros adta örömöket. Kulturális kikapcsolódás, testi és lelki feltöltődés, ötcsillagos szállás, gasztrokalandok, városi séták várják az utazókat, akik biztosak lehetnek abban, hogy nem fognak csalódni: ez a városlátogatás is felejthetetlen, pihentető és izgalmas emlékekkel teli lesz majd.

Az emlékezetes időtöltéshez a tippeket ezúttal a kampányba bekapcsolódott partnerek adják – az érdeklődőknek csak válogatni kell a jobbnál jobb lehetőségek között!

Keresd fel az alábbi oldalakat a további részletekért:

És ITT a Facebook-esemény hozzá.