Zene, fotóművészet és színház fonódik össze szeptember 2-án a Budapest Parkban

Egy különleges előadás formájában idézi fel Adorjáni Bálint színész és Szőke Barna, a The Qualitons gitárosa Robert Capát és világát szeptember 2-án a Budapest Parkban. Az esemény ingyenes.

Mivel töltötte legszívesebben szabad óráit Robert Capa? Milyen bohém és veszélyes kalandokba keveredett a második világháború alatt? Milyen előnyökkel járt és milyen problémákat okozott magyar származása? Hogyan írt a fényképezésről, amikor éppen elege volt belőle?

Ha mindezt és még néhány más érdekességet meg szeretnél tudni a világhírű fotográfusról izgalmas történetek keretében, gyere el 2020. szeptember 2-án a Budapest Parkba, ahol Adorjáni Bálint színész és Szőke Barna, a The Qualitons együttes gitárosa ad elő szövegrészleteket a Capa által és a róla írt könyvekből.

Az előadás helyszíne a Budapest Parkban található CAPA105 konténerinstalláció, amely egyedi formában mutatja be a Friedmann Endreként született Robert Capa életművét, valamint egy, a Capa egyik kedvenc időtöltését – a kádban olvasást – idéző fotófallal további betekintést enged a fotós világába.