Ingyenes társasjátékos piknik a Margitszigeten

2020. Augusztus 30-án rendezi meg második közösségi piknikjét Magyarország legnagyobb társasjátékos csatornája, a Mit játsszunk? Vlog. Az ingyenes, közösségi eseményre szeretettel várják a családokat, párokat, baráti társaságokat, de egyedül is ki lehet jönni egy szabad ég alatti társasjátékos délutánra.

Kötetlen, játékos pikniknek ad helyszínt a Margit sziget augusztus 30-án, ahol a közösségi társasjátékozás mellett nyereményjáték és kerekpokróc beszélgetés is várja a résztvevőket. A vlogot vezető házaspár: Győri Zoli és Győri-Nádai Réka 2019-ben szervezte meg az első Mit Játsszunk? Pikniket, melyen több mint 200 fő vett részt. A sikerre való tekintettel idén is folytatják a hagyományt, ismét a nyár utolsó vasárnapjára hirdettek eseményt.

Mit játsszunk? - Társasjátékos piknik a Margitszigeten

A Parkmozi köznél található Hármas Büfé mögötti réten megrendezett szabadtéri eseményen mindenkit szívesen várnak a szervezők, aki új társasjátékokat próbálna ki a szabad ég alatt – vagy szívesen tanítaná meg másoknak is az otthonról hozottakat. A kezdeményezés célja ugyanis a társasjátékozás népszerűsítése mellett mindössze ennyi: együtt élvezni egy csodás nyári délutánt olyan emberekkel, akiket összeköt a játék szeretete.

Ahogy tavaly, idén is a résztvevők hozzák maguknak a felszerelést: érdemes tehát pokróccal, néhány könnyed társasjátékkal, esetleg harapnivalóval készülni. A program hivatalosan 14.00-18.00 óra között tart, de utána is érdemes maradni a füvön még néhány partira.