Színes nyári programokkal vár a Tokaji Fesztiválkatlan 2020-ban is

Az ország egyik legnagyobb szabadtéri színháza, a Tokaj Fesztiválkatlan augusztusban és szeptemberben várja a kikapcsolódni vágyókat, a kultúra iránt érdeklődőket. Három játszóhelyen, a Fesztiválkatlan Nagyszínpadán, Teátrumában és a Paulay Ede Színházban koncertekkel, humoresttel, neves szakemberek előadásaival, színházi produkciókkal várják a nézőket.

A Nagyszínpadon augusztus 19-én az István, a király rockopera koncertváltozatát láthatják Feke Pál, Dolhai Attila, Novák Péter és még számos kiváló szólista előadásában. Rúzsa Magdi a tavalyi nagy siker után idén is ámulatba ejti tokaji közönségét, augusztus 22-én az ismert slágerek mellett az Aduász című albumáról is előad dalokat. A nyár utolsó hétvégéjén egy klasszikus alapmű, A Pál utcai fiúk története elevenedik meg a színpadon Dés László-Geszti Péter szerzőpáros slágereivel, a Pannon Várszínház előadásában. Hadházi László önálló estjével érkezik, ígéri, hogy viccekből, poénokból, gegekből nem lesz hiány, hiszen humorból sosem elég.

A Pál utcai fiúk a Pannon Várszínház előadásában

Bereczki Zoltán hazánk egyik legnépszerűbb előadóművésze, aki a legismertebb slágerekből összeállított akusztikus koncertjével érkezik augusztus 14-én a Teátrumba. Tompos Kátya, Takács Nikolas és a Jazzical Trio többek között hajdani táncdalfesztiválok sikergyárosait, legendás filmslágerek komponistáit és a hatvanas évekbeli zenés játékok alkotóit idézik meg augusztus 17-én. Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus segít megérteni, hogy vajon mi határozza meg sorsunkat, Prof. Dr. Papp Lajos pedig a mentális egészségtudatosságról tart előadást.

Az Illúzió Mesterei megújult műsorral térnek vissza Tokajba és ígéretükhöz híven augusztus 16-án a Paulay Ede Színházban ismét elvarázsolnak mindenkit. A világon legtöbbet játszott vígjáték augusztus 19-én Tokajban is látható: a Boeing Boeing – Leszállás Párizsban a bohózatok bohózata, félreértések sorozata, természetesen sok nevetéssel. Görög Ibolya protokoll szaktanácsadó szeptember 26-án pedig az együttélésünk harmóniáját biztosító viselkedési szabályokról tart izgalmas előadást.

blank
Boeing Boeing – Leszállás Párizsban

A nyár hivatalos zárásaként mindenkit várnak augusztus 29-én a legnagyobb házibuliba! A Katlan Classic Party-n Cooky pörgeti a lemezjátszót, felcsendülnek a legnagyobb slágerek és egy fergeteges diszkó keretében így együtt búcsúztathatjuk az idei nyarat.

Bővebb információ: www.fesztivalkatlan.hu

Programbontás

augusztus 14. (péntek), 20.00, Teátrum – Bereczki Zoltán akusztikus koncert

augusztus 16. (vasárnap), 18.30, Paulay Ede Színház – Az Illúzió Mesterei

augusztus 17. (hétfő), 20.00, Teátrum – The Great Hungarian Songbook (Tompos Kátya, Takács Nikolas, Jazzical Trio)

augusztus 19. (szerda), 19.00, Paulay Ede Színház – Boeing Boeing – Leszállás Párizsban

augusztus 19. (szerda), 20.30, Nagyszínpad – István, a király – rockopera keresztmetszet

augusztus 22. (szombat), 20.30, Nagyszínpad – Rúzsa Magdi-koncert

augusztus 28. (péntek), 18.00, Teátrum – Orvos-Tóth Noémi előadása – Családi örökségeink

augusztus 29. (szombat), 20.00, (esőnap augusztus 31.), Nagyszínpad – Pannon Várszínház: A Pál utcai fiúk

augusztus 29. (szombat), 23.00, Teátrum – Katlan Classic Party – sztárvendég: Cooky

szeptember 11. (péntek), 18.00, Teátrum – Prof. Dr. Papp Lajos előadása – A mentális egészségtudatosság

szeptember 19. (szombat), 18.00, (esőnap szeptember 20.), Nagyszínpad – Megyünk a levesbe – Hadházi László önálló estje

szeptember 26. (szombat), 18.00, Paulay Ede Színház – Görög Ibolya előadása – Hétköznapi protokoll