Kirándulás, jóga, buli és jó hangulat vár a 2020-as Dunakanyar Fesztiválon

A pazar látvány zenével és családi programokkal várja a Dunakanyarba látogatókat.

Nappali, család- és kutyabarát, zenés rendezvényként indult útjára tavaly nyáron a budapesti bázisú, de országszerte ismert BeMassive csapat által életre hívott program, amely hazánk egyik legszebb térségében, a Dunakanyar több pontján biztosított kikapcsolódást.

Az első alkalommal váratlan létszám gyűlt össze és élvezte együtt, nyugalomban, békében a zenés, piknikezős, szabadtéri programot, így nem maradhatott el a folytatás, amelynek 2020-ban Nagymaros a központja, integrálva még több családi, baráti programot.

Már első alkalommal érezhető volt, hogy nagy szükség van ilyen programra a környékbelieknek, illetve a Budapesten és környékén élőknek, hogy visszataláljanak a szabadba, egy-egy közösen eltöltött délután során.

2016 után nem volt megállás, tavaly már 5 esemény is a csapat szervezésében került megvalósításra, így Szentendre, Dunakeszi, Kisoroszi, Visegrád és Pilismarót városaiba látogattak el sokan, hogy lazítsanak egyet.

„Amit el szeretnénk érni, hogy létrejöjjenek igazi közösségi, szabadtéri programok” – írják a szervezők, így a közös, hangulatos együttléten túl a cél egyértelműen a Dunakanyar megismerése, ezért a programban történelmi séta, térképes kincskeresés, vezetett túra a Julianus kilátóhoz, de Dunakanyar-fotózás a Prédikálószék magaslatából is helyet kapott.

Programbontás

Természetesen a zenei program sem maradhat ki a Dunakanyar Fesztiválból, így a BeMassive Horizon Stage helyszínen a minőségi elektronikus zenét kedvelők találják meg a nekik való programot, amelyre a korlátozott férőhely miatt belépőjegy váltása szükséges.

A Dunakanyar Fesztivál teljesen környezetbarát programként kerül megrendezésre, amelyre nem csak a kedvenceinket vihetjük magunkkal, hanem a szervezők arra is kérnek minket, hogy lehetőség szerint érkezzünk vonattal, biciklivel.

Kevés fesztiválon vehetünk részt idén nyáron, de mind közül kimagaslik adottságai miatt a Dunakanyar Feszt, amelyről bővebb információt az eseménynél találunk.