Ezeknek a filmeknek tolódik a premierje a koronavírus miatt

A világjárvány sajnos nem kíméli a filmipart sem. 

A koronavírus terjedésének köszönhetően napról napra érkeznek a hírek az év legjobban várt filmbemutatóinak elhalasztásáról. Lássuk, mely alkotások érintettek (eddig).

Hang nélkül 2.

John Krasinski nagy sikerű, 2018-as filmjének folytatása eredetileg március 19-én látott volna napvilágot. A premiert azonban bizonytalan időre elhalasztották…

Mulan

A Disney első korhatáros remake-je március 26-án debütált volna itthon, új dátumról még nem érkezett információ.

Az új mutánsok

Az X-Men filmek családjába tartozó történet a tervezett április 2-ai bemutatóig bezárólag is már jelentős csúszást halmozott fel, de a Marvelt tulajdonló Disney döntése értelmében további halasztással kell számolnunk.

007 Nincs idő meghalni

A legújabb James Bond-mozi április 9-én érkezett volna Magyarországra, ám végül a hollywoodi bemutató is elmarad. A brit premier a legfrissebb hírek szerint november 12-én lesz, míg Amerikában november 25. az új időpont.

Nyúl Péter 2. – Nyúlcipő

A kifejezetten húsvétra tervezett április 9-ei premiert a Nyúl Péter 2. esetében augusztus 7-re halasztották.

Halálos iramban 9.

Az eddig ismertetett rossz hírek közül egyértelműen a Halálos iramban-sorozat kilencedik epizódját érintő változások a legdrasztikusabbak. A mozit hazánkban május 21-én láthattuk volna először, de a világjárvány miatt a Universal Pictures 2021-re halasztotta a premiert.