Újabb sztárcsapat érkezését jelentette be a Barba Negra

2020. július 1-én Budapesten, a Barba Negra Trackben ad koncertet a hard rock műfaj sztárcsapata, az Alter Bridge.

Az időtlen zenei jártasság, a kimagasló énektudás, a mesterszintű technikai tudás és a határozott elszántság egyensúlya hozta létre az Alter Bridge zenekart, mint egyetemes erőt a hard rock világában.

2004-es színrelépésük óta a floridai kvartett – Myles Kennedy (ének, gitár), Mark Tremonti (gitár, ének), Brian Marshall (basszusgitár) és Scott Phillips (dob) – az aranylemezes, slágerlista első öt helyezettje között debütáló One Day Remains albumtól indulva, elért a kritikai és rajongói megbecsülésen át számtalan teltházas koncertig, valamint több mint 1,5 millió eladott lemezig és a 100 milliót is meghaladó letöltésig.

Ám a banda továbbra is tökéletesen érzékeli a kreatív egyensúlyt.

Budapestre érkezik az Alter Bridge

„Remélhetőleg zenénk ugyanúgy megmozdítja vagy inspirálja a hallgatóinkat, ahogyan az évek során számtalan album inspirált minket” – fejti ki az énekes. „Annak ellenére, hogy dalainknak nagyon különleges jelentése van számomra, remélem, hogy a hallgatók is ki tudják nyerni a saját jelentéseiket belőlük, és talán a nóták új nézőpontot adnak számukra az útjukon. Az gyönyörű lenne.”

„Nagyon büszke vagyok az Alter Bridge-re” – fogalmaz Mark Tremonti. „Egy kis zenekarként indultunk, amely sok fárasztó akadállyal találta magát szemben. Küzdöttünk és küzdöttünk. Hihetetlen, hogy eljutottunk a jelenlegi szintre. Ez azt mutatja, hogy az általunk elvégzett munka nem volt hiábavaló, és érdemes megvívni a további csatáinkat is. ”

Azt talán már meg sem kell említeni, hogy a zenekar simán megtelíti a londoni O2 Arénát, és kihagyhatatlanok a jelentős rock színpadokról, a Download fesztiváltól a Red Rocks amfiteátrumig.

És az Alter Bridge most visszatér Budapestre, 2020. július 1-én lépnek fel a Barba Negra Trackben! A budapesti koncertre jegyek március 2-án 11 órától kaphatók a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a https://jegy.rock1.hu oldalakon keresztül. A regisztrált Live Nation tagoknak elővásárlási lehetőségük van február 28-án 11 órától.