Kezdődnek az előszilveszeri bulik – Íme a legjobb hétvégi programok Budapesten (december 27-29.)

Mindenki szerencsésen halálra zabálta magát? Itt az ideje letáncolni egy előszilveszteri bulin vagy koncerten. Ehhez adunk most segítéget hétvégi programajánlókban.

Pénteki programok (december 27.)

Barabás Lőrinc Quartet és Grencsó István – Akvárium Klub

Barabás Lőrinc a budapesti improvizatív zenei élet aktív szereplője és egyik mozgatórugója. Quartetjével ez alkalommal rendhagyó módon a magyar avantgarde jazz egyik kiemelkedő alakjával, Grencsó Istvánnal lép a színpadra.

Hősök évzáró // Instant // Budapest / Vendégek: Siska és Tkyd

„18 éves idén a Hősök zenekar, melyet egy exkluzív, két órás koncerten ünneplünk vendégeinkkel karöltve. Ha voltál OSG-n, ismered a Mindörökkét, és a Lepörög a film vagy a legújabb Játszunk a füledben, akkor ünnepelj velünk. Rúgjuk el év végén, együtt a lasztit!”

Hétvégi programok Budapesten: Hősök évzáró // Instant // Budapest / Vendégek: Siska és Tkyd

Szombati programok (december 28.)

Óévbúcsúztató piacozás és pezsgőzés a Rómain

„Most hétvégén egy karácsonyi ünnepek utáni hangulatos piacozásra, kamra feltöltésre hívunk mindenkit, kellemes kikapcsolódásra, hangulatos sétára.”

Budapesti programok a hétvégén: Óévbúcsúztató piacozás és pezsgőzés a Rómain!

Igazából karácsony 2019

„Ismét az Arénába várja közönségét, a zeneszerető családokat a Budafoki Dohnányi zenekar. A tavalyi nagy sikerű szimfonikus koncertshow után idén is meghívjuk az igényes, a hagyományos szimfonikus koncertek kereteit feszegető törekvések iránt fogékony zeneszeretőket a karácsonyi hangulat közös ünneplésére, szívmelengető komoly és könnyedebb zenei szimfonikus feldolgozásokkal, szólistákkal, táncosokkal, artistákkal.”

Fekete Zaj Tél 2019 // Dürer Kert

4 színpad, 21 koncert, after, kiállítás, off programok – ezekkel vár titetket a Dürer kert 18 órától.

Hétvégi programok Budapesten: Fekete zaj fesztivál

Vasárnapi programok (december 29.)

Óz, a csodák csodája / The Wizard of Oz – 80 éves jubileum

Szinte hihetetlen, de immáron 80 (!) évvel ezelőtt mutatták be Amerikában minden idők egyik legnépszerűbb mesefilmjét.

Bereményi Géza és Másik János: Keresztben Jégeső a Trip hajón

Cseh Tamás 10 éve ment el. Alkotótársai, Bereményi Géza és Másik János egy igazán különleges műsorral állnak színpadra. Ebben a műsorban a Levél nővéremnek, a Levél nővéremnek 2, és Az igazi levél nővéremnek lemezről is elhangzanak dalok sok más szerzeménnyel egyetemben. Az előadás minden alkalommal változik, így azoknak is bátran ajánljuk, akik már látták. Több mint egy Cseh Tamás-est!

Sterbinszky x Mynea x Wayden // Instant

„Az ünnepi hét során a hazai klasszikusoknak is áldozunk, így vasárnap este STERBINSZKY és a friss generációt képviselve MYNEA érkezik az Instant színpadára!”

Előszilveszteri bulik Budapesten: Sterbinszky x Mynea x Wayden // Instant

BEKVART ★ Úri Muri Pince

„December vége = BEKVART az Úri Muriban! A tradicionálisnak mondható, évértékelő BEKVART koncert idén december 29-re esik, már most nagyon várjuk.”