Íme az ARAZ Étterem ünnepi programkínálata

A Dohány utcai ARAZ Étterem a következő hónapban ünnepi ajánlatok egész sorával várja vendégeit. 

Adventi Sunday Brunch  (december 1., 8., 15., 22.)

A négy adventi hétvégén ünnepi köntösbe öltözik az ARAZ immár hagyománnyá vált rendezvénye, a Sunday Brunch. A kijelölt napokon 12 és 15 óra között autentikus karácsonyi fogások segítségével hangolódhatunk a Szentestére – a megszokott korlátlan fogyasztás rendszerében – sőt 22-én egy szívet melengető koncerttel is várják a vendégeket a Continental Hotel Budapest lobbyjában.

Szentesti Vacsora  (december 24.)

December 24-én 18:00 órától az étteremben hatfogásos menüsort kóstolhatunk végig, melyben a hagyományos karácsonyi finomságokat gondosan válogatott borok kíséretében fogyaszthatjuk el. A 21:30-ig tartó szentesti vacsorát hangulatos élőzene is kíséri.

Karácsonyi Brunch  (december 25-26.)

December 25-én és 26-án 12 és 15 óra között rendkívüli ünnepi brunch-csal kedveskedik vendégeinek az ARAZ. A kínálatban továbbra is a hagyományos karácsonyi fogásokat találjuk meg, melyekből ezúttal is korlátlanul fogyaszthatunk.

blank

Újévi Brunch  (január 1.)

2020 első napján is érdemes 12 és 15 óra között ellátogatni a Dohány utcai étterembe, hisz a hagyományos újévi fogások, vagyis a lencsével készült finomságok és a malacsült is elérhető lesz a speciális január 1-jei brunch kínálatában.

blank