Íme a legjobb adventi, karácsonyi és szilveszteri programok Budapesten // 2019

Hihetelen sok érdekességet kínál Budapest 2019 decemberében: adventi, karácsonyi koncertek, vásárok, adománygyűjtések, szilveszteri programok. Csak győzd végigolvasni gyűjteményünket!

Adventi Vásár Budapesten 2019 – November 22 – Január 1.

November 22-én, immár kilencedik alkalommal nyílt meg Budapest egyik legszebb ünnepi rendezvénysorozata, az Advent Bazilika. A 2018-ban Európa második legjobb karácsonyi vásárának választott rendezvényt évek óta azzal az eltökéltséggel hozzák létre a szervezők, hogy az évvégi rendezvénydömpingből kiemelkedve, a Szent István Bazilika előtti téren semmihez sem hasonlítható ünnepi atmoszférát teremtve, minőségi időtöltést és különleges gasztronómiai kínálatot nyújtsanak a látogatóknak. Mindezt idén az eddigieknél is több program, tematikus napok, interaktív szelfipont és egy 12 méteres karácsonyfa teszik teljessé.

Karácsonyi vásár 2019 Bazilika, Budapest – November 22 – Január 1.

Adventi jótékonysági vásár a mentett kutyákért – December 1.

„Első adventen egy karácsonyi jótékonysági vásárt tartunk az Osiris Alapítványnak és a Vahur Állatvédő Egyesületnek, hogy a menhelyi kutyusoknak is jusson karácsonyi ajándékra. Sajnos a tél mindig egy nehezebb időszak az alapítványok életében. Várunk titeket szeretettel egy kötetlen közös karácsonyozásra, sütivel, jó kedvvel.”

Kiskertpiac- zöld Ünnep – December 1.

Városi kertészek, növény-, gasztronómia, natúr kozmetikum és természetközeli dizájn rajongók piaca, közösségi tere
decemberben is virágosan, zölden, igazán ünnepi hangulatban, természetesen…

Az Arany Ló – Keleti lovas népek legendái – December 1.

Kassai Lajos és a Kassai Lovasíjász iskola tagjainak főszereplésével világpremier az Arénában. Első alkalommal kerül bemutatásra olyan lovas show műsor, amely a honfoglalás és a keleti lovas népek legendáit állítja színpadra. A monumentális lovasszínházi előadásban ötvöződnek egy XXI. század show elemei, lovas kultúránk évezredes értékeivel. Száguldó paripák, nyílzápor, csatajelenetek, sólymok és tűzeső az Arany ló legendájában. Három generációs családi előadás.

Programok Budapesten: Az Arany Ló - Keleti lovas népek legendái – December 1.

Karácsonyi Cipősdoboz Gyűjtés – 2019. december 1.

Cipősdobozos gyűjtés a Berettyóújfalu környékén élő hátrányos helyzetű és halmozottan hátrányos helyzetű főként cigány családok számára.

Ünneplés stressz nélkül – Adventi és karácsonyi brunchok az ARAZ étteremben (december 3, 10, 17, 25,26)

Karácsony előtt szinte mindenki időhiánnyal küzd. A stressz és a rohanás helyett töltsük inkább pihenéssel az adventi hétvégéket, és lepjük meg szeretteinket az ARAZ élményeivel ajándékutalvány formájában!

Ünneplés stressz nélkül - Adventi és karácsonyi brunchok az ARAZ étteremben (december 3, 10, 17, 25,26)

Az ARAZ étterem december elsejétől 22–ig vasárnaponként adventi büféebédet kínál, korlátlan étel- és italfogyasztással, élő zenével, gyereksarokkal, ahol szakképzett óvónő vigyáz a kisebbekre. December 24-én szentestén ünnepi vacsorával utána 25-én és 26-án pedig karácsonyi brunch-csal várják a gasztronómia szerelmeseit.

Esti Kornél – Itt maradtam az éjszakában – December 3.

Karrierje eddigi legnagyobb szabású koncertjére készül az Esti Kornél, az ország egyik legnépszerűbb alternatív rockzenekara. Ez lesz a szextett első olyan fellépése, amely során közismert dalaikból, illetve azokhoz illeszkedve egy tematikus program áll össze, amelyet Beck Zoli, a 30Y frontembere alkot meg és mesél el a közönségnek. A történet az éjszaka különböző fázisain keresztül nyújt betekintést az emberi lélek mélységeibe, a koncepcióhoz pedig az átdolgozott megszólalás mellett filmes alapokra helyezett vizuális elemek társulnak.

The Royal Moscow Ballet – Hattyúk tava 2019 – Erkel Színház – December 2-3.

Az Anatoly Emelianov által alapított The Royal Moscow Ballett 2002 óta a fél világot bejárta előadásaival. Magyarországra az egyik legkedveltebb orosz klasszikussal érkeznek majd: A hattyúk tavával.

Karácsony 2019: VII. Jótékonysági MikuLÁSS Futás – December 8.

GreCSÓKOLlár-est – December 4.

Zenés irodalmi est Grecsó Krisztiánnal és Kollár-Klemencz Lászlóval. A dalszerző, frontember (Kistehén) és az író közös estjén előkerül ihlet és barátság, szerelmek és szeretők, maradás és menekülés, remény és lemondás. Mindez közös dalokban, új novellákban. Régi történetek, fülledt esték, adomák és legendák. A zenés kalandozás különlegessége, hogy Kollár-Klemencz László prózaíróként, Grecsó Krisztián pedig dalszerzőként is bemutatkozik.

Csajkovszkij: A diótörő – 2019. december 5.

Miután Csajkovszkij Párizsba látogatott, és rátalált a cselesztára, a vadonatúj találmányt titokban csempészte Szentpétervárra, nehogy Rimszkij-Korszakov mutassa be előbb az oroszoknak. A diótörő mégis csak jó fél évszázaddal később, Balachine koreográfiájával lett hatalmas siker és a karácsony kötelező kelléke. Cukorszilva Tündér tánca, a jóságos Diótörő és a gonosz Egérkirály élet-halál harca, és egy kislány, Marika varázslatos álma a hatalmasra növekvő karácsonyfával. Koncertünkön a teljes balettzene elhangzik. Kell Csajkovszkijnál több az ünnepre hangolódáshoz?

Decemberi programok Budapesten: Diótörtő

III. Csak a Mentes Karácsonyi Vásár – 2019. december 7.

„Akár az első mentes karácsonyodra készülsz, akár már rutinos Csak a Mentes vásárló vagy, várunk Téged a III. Csak a Mentes Karácsonyi Vásárán, ahol levesszük az ünnepi készülődés terhét a válladról!”

Híres íróink nyolcadik kerületi világa – 2019. december 7.

A Budpapest Beyond sétája a nyolcadik kerületnek egy olyan korszakán vezet végig, amikor a kerület még művésznegyed volt, utcáin a magyar irodalom és képzőművészet számtalan emblematikus alakja sétált, alkotott, vagy élte át a kor tragikus eseményeit.

Recirquel Újcirkusz Társulat: My Land – 2019. december 7.

A nemzetközi hírű hazai újcirkusz-társulat, a Recirquel My Land című produkcióját 2018 augusztusában a világ egyik legrangosabb művészeti fesztiválján, az Edinburgh Festival Fringe keretében mutatta be, ahol a kritikusok több ezer produkció közül a legjobbnak ítélték. A Vági Bence által rendezett előadás az emberiség gyökereit, az ember és anyaföld közötti örök kapcsolatot állítja fókuszba, és jeleníti meg egy illúziókkal teli térben.

Recirquel Újcirkusz Társulat: My Land – 2019. december 7.

Avatar presents: Liquid Soul (Iboga Rec.) – LIVE – December 7.

„A 2019-es, nagy sikerű, ozorai fellépése után visszatér az Avatar Events szinpadára Nicola aka Liquid Soul. Tavaly óta Liquid Soul számos zenei projektben vett részt, és reményeink szerint nekünk is felvillant ebből egy s mást az est folyamán.”

TASZ születésnapi gyerekbuli Varró Danival – December 7.

„25 évesek lettünk, de ez a szülinap nemcsak rólunk szól, ezért veletek együtt szeretnénk megünnepelni! Gyere el családoddal december 7-én az Akvárium Klubba, ünnepeljük meg együtt az elmúlt 25 évet, és készüljünk fel közösen a következő 25-re! Lesz játszósarok, pólószitázás, arcfestés, fotózkodás, tetkók és persze a felnőtteknek is készülünk programmal.”

VII. Jótékonysági MikuLÁSS Futás – December 8.

„2019-ben újra várunk minden résztvevőt a VII. Jótékonysági MikuLÁSS futásra! Ha már futottál velünk, tudod, mit nem hagyhatsz ki idén sem. Ha még nem futottál együtt több száz MikuLÁSSal, most megteheted. Gyere és alapozd meg az ünnepi hangulatodat egy igazán jótékony futással!”

Karácsony 2019: VII. Jótékonysági MikuLÁSS Futás – December 8.

Pszichológiai tárlatvezetés III. – Ki vagyok én? / Ludwig Múzeum – December 8.

Erdélyi Zsuzsanna pszichológiai tárlatvezetése a Ludwig Múzeum Westkunst – Ostkunst című gyűjteményi kiállításán.

Art&Design Market Antroposhu ősz-tél / Morrisons2 – December 8. és 15.

A több, mint 15 éves Antropos.hu kulturális online magazin készítői álmodták meg az Art&Design Market-et, mely egy kiállítással egybekötött vásár, ahol számos alkotó, divattervező, kiegészítő-tervező, kézműves, ötvös és design ékszerkészítő, festő, grafikus, valamint digitális alkotó vonul fel, hogy megmutassa alkotásait, melyeket akár meg is vásárolhat a helyszínen, aki ellátogat az eseményre.

Karácsonyfa workshop – 2019. december 8.

„Készíts velünk dekoratív és garantáltan tűlevél mentes karácsonyfát, miközben megtanulod az alapvető barkács szerszámok használatát. Mint minden tematikus workshopunkon, az elsődleges cél itt is az, hogy alapvető ismereteket szerezz a barkácsolás területén és megismerd az egyszerűbb szerszámok használatát, a faanyag tulajdonságait és a felületkezelés alapjait is. Mindezen ismereteket kurzusokon úgy sajátíthatod el, hogy közben létrehozol egy olyan egyedi tárgyat, amely utána lakásod díszévé válhat.”

Adventi programok Budapesten: Karácsonyfa workshop – 2019. december 8.

II. Jótékonysági Sütés-Főzés Újlipótvárosban – 2019. december 8.

Akik megvásárolják a menüt az Adománytaxi Á-lom Programját támogatják. Ez a program azt a célt tűzte ki maga elé, hogy minőségi alvóhellyel lássa el azokat a gyermekeket, akiknek anyagi helyzetük és lakhatási körülményeik nem tudják biztosítani a megfelelő alváshoz szükséges feltételeket.

Tóth Vera & Budapest Jazz Orchestra – Christmas Special – 2019. december 8.

Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra életében már hagyomány, hogy karácsonykor közös koncerttel örvendeztetik meg a közönséget.
A Budapest Jazz Klubban kezdték közös pályafutásukat, most visszatérnek egy kellemes, lazulós estére, hogy felidézzék emlékeiket és ünnepi hangulatú koncertet adjanak, ráadásul dupláznak.

Sinead O’Connor – Akvárium Klub – Budapest – December 9.

Négy év kihagyás után ismét turnéra indul a Grammy-díjas, ír énekes-dalszerző, Sinead O’Connor. December 9-én, a NagyHallban hallhatja a közönség.

Decemberi programok Budapesten: Sinead O'Connor koncert

Monet és vízililomai: A víz és a fény bűvkörében – VÁRkert Mozi – December 10.

A művészet templomai ismeretterjesztő sorozat következő epizódja betekintést nyújt az impresszionizmus géniuszának világába, Ross King Dühödt ámulat – Claude Monet és a Vízililiomok című bestsellere nyomán.

Gospel Karácsony – 2019. december 10.

Ezen az estén a Kongresszusi Központot elárasztja a felszabadult, önfeledt zenélés. Először látogat Magyarországra a Virginia Union Gospel kórus, a világhírű Every Praise new york-i szólistáival. A budapesti közönség elsőként lehet részese ennek a páratlan közösségi élménynek.

Adventi programok Budapesten: Gospel Karácsony

Bajai halászlé a Czakó Kertben – 2019. december 13.

Minden hónap második péntekjén bajai halászlé fő bográcsban a Czakó Kertben! Délben lehet jönni a friss halból készült első kóstolóért, összesen pedig 80 adag halászlé várja majd rajongóit minden alkalommal, este 21:45-ig.

Éjszakai bunkertúra – Csepel Művek – 3 II. világháborús óvóhely – December 13.

A Csepel Művek bunkereit kétféle program során is látogatjuk: 2 órás bunkerlátogatás (1 bunker) és 4 órás bunkertúra (3 bunker). A 4 órás bunkertúra során 2 további óvóhely bejárása mellett a gyár 1944-es eseményei is jelentősen kibővítettebb formában vannak bemutatva.

Tribal Christmas Market 2019 – December 14.

„Szívmelengető érzés, idén, immáron 4. alkalommal kerül megrendezésre a karácsonyi vásár széria hazai kézműves alkotókkal. Ebben az évben is ugyanazzal a lendülettel, lelkesedéssel, szeretettel és szebbnél szebb minőségi kézzel készült portékákkal várunk benneteket az öko, a környezettudatosság, az újrafelhasználás, és a törzsi jegyek jelenlétében.”

Budapesti programok 2019 december: Tribal Market

TEDxLibertyBridgeWomen 2019: Bátor x Briliáns – December 14.

„Itt az idő, hogy bátrak és briliánsak legyünk – bocsánatkérés nélkül. 2019-ben a TEDWomen színpadán a világ legkülönfélébb kockázatvállalói és innovátorai segítségével káprázatos ötletekre mutatunk rá. Ünnepeljük azokat az úttörőket, akik hatalmas erőket mozgatnak, azokat a ragyogó embereket, akik csak most indultak, és azokat, akik fáradhatatlanul szövetségesekként és támogatókként vannak jelen.”

Szimpla bolha / Nagy Budapesti Kultúrzsibi a Szimpla kertben

Kirakodóvásár, kutúrzsibi, használtcikk piac…mindegy hogy hívod, a lényeg, hogy olyan hely, ahol lehet turkálni régi cuccok között. Ha a padlást már kimaxoltad, menj és nézd meg mi rejtőzik a másokéban.

Winter Tales – Óperentzia I Phaxe I Crazy Astronaut – December 14.

„Decemberben beköszönt a tél, közelebb kerülünk az év végéhez és reméljük egymáshoz is! Ennek apropóján szeretnénk meghívni benneteket, hozzunk létre egy kollektív álmot, hozzunk létre egy mesés téli éjszakát együtt!”

Budapesti programok 2019 december: Winter Tales

Régimódi karácsony – 2019. december 14.

„Babakocsi, hintaló, babatündér és ólomkatona, fiumei gyorsvonat…a boldog békeidők karácsonyi ajándékai. Régimódi karácsonyi sétánkon bepillantunk a századforduló karácsonyi készülődésébe, felkeressük az egykori üzletek ekkor már fényárban úszó kirakatait, a régi karácsonyi vásár helyszínét, ahol a kofák a parázs mellett melegedve árulták a medvecukrot, perecet, sült gesztenyét. Megtudhatjuk azt is, hogy hol lehetett karácsonyfát venni, és milyen volt az első világháborús karácsony Budapesten.”

Épületséta: Hetven év után – 2019. december 14.

„Hetven év után újra megtekinthető a helyreállított Román Csarnok, amely nem ok nélkül a legdíszesebb tere a Szépművészeti Múzeumnak. De miért nevezték így el? Hogy hívják a többi csarnokot? Mit árul el az épület homlokzata a 19. századi emberek gondolkodásmódjáról? Mennyire releváns ma a Márványcsarnok falába vésett felirat: “Ars Longa, Vita Brevis”? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresünk választ épület-sétánk keretében.”

Első Ünnepi Könyvvásár – 2019. december 15-ig

Könyvet adnál karácsonyra? Az Első Ünnepi Könyvvásáron megveheted a szezon legsikeresebb újdonságait!

Karácsonyi könyvvásár 2019

6. Forralt bor futás – December 15.

„December 15-én elrajtol reggel a hatodik forralt bor futásunk! A helyszín és a táv változatlan lesz! Igyekszünk szép havas tájat rendelni nektek erre a délelöttre! A futó pálya főként erdőben lesz, terepen, némi aszfaltra számítsál! Kutyával lehet futni majd!”

Játszóház a Dürerben s07e07 – December 16.

December 16-án újra a Dürerben vár mindenkit Ignác, a játékmesterek és 164 doboz társasjáték

Irodalmi szerelmek V. / Várkert Irodalom – 2019. december 17.

„Egy különleges este, ahol a magyar klasszikus és kortárs irodalmi élet nagyjai kicsit más oldalukról mutatkoznak be. Ezeken az alkalmakon ugyanis a versek, regények, lírai, prózai alkotások mellett az élet, a küzdelmek, a sikerek, a szerelmek – egy alkotó élet-pillanatai kerülnek középpontba. A felolvasószínházban az írók, költők saját szövegei elevenednek meg, mi pedig ezeket a szövegeket szerelmeik szemszögéből is vizsgáljuk. Így nem csak a versek, szövegek eredete, keletkezése vagy egy házasság krónikája elevenedik meg, de akár soha nem hallott, senki által nem ismert szövegek is.”

Föld körüli utazás / A Nemzeti Énekkar karácsonyi koncertje

„Izgalmas évadunk második bérleten kívüli estje az adventi és karácsonyi időszak semmihez sem hasonlítható időszakát járja körül. A legszebb európai karácsonyi dalok (Mária-énekek, kolindák) szerteágazó világából kirándulást teszünk a tengeren túlra is, bepillantást nyerve tőlünk jóval távolabb élő népek karácsonyvárásába, az ünnep misztériumába. Az egyszerűbb zongorakíséretes dalfeldolgozásoktól a legmerészebb sokszólamú kórusművekig eljutva mindenütt a szeretet kísér utunkon.

Karácsonyi programok Budapesten 2019: Föld körüli utazás / A Nemzeti Énekkar karácsonyi koncertje

A hangverseny végén felcsendül Ottorino Respighi Lauda per la Natività del Signore című csodálatos kantátája, amely ünnepi fényt varázsol a karácsonyt megelőző napokra. A hangversenyen ezúttal is a Nemzeti Énekkar és a Nemzeti Filharmonikus Zenekar szólistái lépnek fel, Bizják Dóra zongoraművész közreműködésével. Vezényel: Somos Csaba.”

Műcsarnok Filmkör | Jean-Pierre Jeunet: Amélie csodálatos élete – December 18.

Az Amélie… látszólag könnyed, nem csupán francia, de „franciás” műfaji film, amely egy bájos színésznőnek kínálja jutalomjáték-gyanús epizódok sorozatát, miközben megfejteni valót is hordoz.

Queen Rock and Symphonic Show – 2019. december 19.

„Először Magyarországon a QUEEN SYMPHONIC! Végre a hazai közönség is élőben élvezheti a Queen legnépszerűbb slágereit a WestEnd-en évek óta nagy sikerrel futó előadás énekes sztárjainak előadásában, rock- és szimfonikus zenekari kísérettel egy látványos show műsor keretében.”

Karácsonyi kutyás vásár – Doggy Christmas Market – 2019. december 22.

„A korábbi karácsonyi vásárok sikerén felbuzdulva újra kutyás vásárt szervezünk még több árussal! Minden, amire egy kutyának és egy kutyabarátnak szüksége lehet.”

Advent a Várkert Bazárban – Random Trip – 2019. december 22.

Rendhagyó – a lelket ünneplőbe öltöztető – évzáró koncertre készül a Delov Jávor által vezetett páratlan improvizációs koncertsorozat, a Random Trip. A csapat olyan neves hazai előadókon túl, mint Mc Kemon (Irie Maffia), Saiid (AKPH), Zentai Márk (Mörk), Koszi Janka, ez alkalommal vendégül látja az amerikai soul-funk énekes, Big John Whitfield irányításával működő Vienna Gospel Society kórust is.

Adventi programok Budapesten: Random Trip a Várkert bazárban

Klasszikus Karácsony 2019 – 2019. december 23.

A Klasszik Rádió hagyományos ünnepi koncertjével várja a karácsonyi sürgés-forgás közben nyugalomra vágyókat december 23-án a Budapest Kongresszusi Központban, az Óbuda Danubia Zenekar közreműködésével, Hámori Máté vezényletével.

Parno Graszt karácsonyi koncert az Akváriumban – December 26.

Az egyik legnépszerűbb magyarországi cigány banda – akik a legszentebb ünnepen is rávágnak a zongorára – karácsonyi koncertje Budapest egyik legsikeresebb klubjában.

Nyári Károly Budapesti Karácsonyi Koncert

Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája 2019. december 27-én 15:00 és 20:00 órai kezdettel az eddigi legkülönlegesebb ünnepi koncertjét mutatja be Budapesti Karácsonyi Koncert címmel. Az ünnepi időszak kiemelt zenei eseménye ebben az évben már 14. alkalommal, ezúttal a Budapest Kongresszusi Központban kerül megrendezésre.

Nyári Károly Budapesti Karácsonyi Koncert 2019

Nyári Károly számára a legfontosabb a szeretet és a család, így az idei koncerten különleges családi produkciót ígér, mellyel elhozza a karácsony meghitt pillanatait és az ünnep melegét a közönség szívébe. Az esten a csodálatos karácsonyi dalok mellett az előadó pályáját meghatározó legszebb slágerekből álló válogatás lesz hallható a művész által alapított Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar közreműködésével. Az egyedülálló látványvilág még emlékezetesebbé teszi az év legexkluzívabb koncertjét.

Hogyan értsük félre a nőket! – Csányi Sándor egyszemélyes vígj. – December 27.

Mi a teendő abban az esetben, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá arra, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha Ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra kérdésre, hogy fogytam-e? Nos, ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás. Viszont számos hasonló kérdést vet fel az együttélés nehézségeiről, szépségeiről, öröméről.

Pezsgő és Aszú Kóstoló // Winelovers Special – December 27.

„Koccintsunk együtt az ünnepekre 2019. december 27-én Budapest egyik legkülönlegesebb szállodájában, ahol több mint 60 tételt kóstolhatsz korlátlanul, a Champagne különteremben pedig térítés ellenében neves külföldi házak tételeit érheted el, de emellett exkluzív aszú, bor és pezsgő tételek is megtalálhatók lesznek.”

Igazából Karácsony – Szimfonikus Koncertshow – December 28.

A tavalyi nagy sikerű szimfonikus koncertshow után a Budafoki Dohnányi Zenekar idén is megtartja a már hagyományosnak mondható szimfonikus koncertjét az Arénában, ahol szívmelengető komoly és könnyedebb zenei szimfonikus feldolgozásokkal, szólistákkal, táncosokkal, artistákkal, és meghívott vendégekkel találkozhat a közönség. Az idei koncert egyik biztos vendége Tompos Kátya színésznő, énekesnő.

Karácsonyi programok Budapesten 2019: Igazából Karácsony - Szimfonikus Koncertshow – December 28.

Elefánt előszilveszter / A38 – 1. felvonás – December 28-29.

Az Elefánt szeptemberben megjelent EL című nagylemezét ugyan már bemutatta, de aki akkor lemaradt, vagy ott volt a koncerten, de megismételné, vagy esetleg csak azóta ismerkedett meg vele, és úgy általában imádja a lemezt, annak ott a helye az újabb budapesti koncerten.

Halott Pénz 15 – Papp László Budapest Sportaréna – December 29.

„Szóljatok anyunak és szóljatok az országnak! 15 éves jubileumi Halott Pénz koncert az Arénában!”

Halott Pénz 15 - Papp László Budapest Sportaréna – December 29.

Előszilveszter a 100 Tagú Cigányzenekarral

Minden évben a ZENE-BOR ünnepén nagyszabású gálakoncertet ad a világon egyedülálló 100 Tagú Cigányzenekar. Kétrészes műsoruk repertoárján Strauss, Rossini, Brahms, Liszt és Csajkovszkij közkedvelt dallamai, virtuóz cigányzene továbbá olyan népzenei művek szerepelnek, melyeket különleges és egyedi hangszerelésben tolmácsol a zenekar, előadásmódjában csak a „100 Tagúra” jellemző hangzás világgal gazdagítva.

Előszilveszter a 100 Tagú Cigányzenekarral

 

Az esemény különlegessége, hogy koncert előtt a közönség néptáncbemutatóval egybekötött borkóstolón ismerkedhet Magyarország borászainak, borpincéinek termékével. Azok a vendégek, akik a koncertélményen túl egy gasztronómiai utazáson is részt szeretnének venni, a műsor alatt sósfalatok és bor vagy akár ínycsiklandó négyfogásos vacsora kíséretében élvezhetik a 100 Tagú mind hangzásban mind látványban lebilincselő, páratlan előadását.

Szilveszteri programok Budapesten 2019-ben

New Year’s Eve 2020 ∙Szilveszter a Vogue Hajón

Engedj a csábításnak és bulizd át magad az Új Évbe a Duna tündöklő hullámain, Budapest egyik legtrendibb állóhajójának fedélzetén! Ezen a varázslatos éjszakán exkluzív, ünnepi környezetben, prémium svédasztalos vacsorával, éjféli falatokkal és korlátlan italcsomaggal várnak Titeket, ahol a hangulatról a rendezvény teljes lebonyolítása alatt DJ gondoskodik. A szilveszteri programot az est legragyogóbb csillaga, Zséda koronázza meg, aki ámulatba ejtő szépségével, fantasztikus énekhangjával és lenyűgöző személyiségével garantáltan elkápráztatja a közönséget.

Szilveszteri bulik Budapesten 2019: Szilveszter a Vogue Hajón

Budapest Bár Szilveszter – délutáni koncert – December 31.

Az idei Szilveszter sem múlhat el Budapest Bár nélkül! Ezúttal közkívánatra az A38-ra költözünk azért, hogy ne kelljen a székekben táncolnod!

Ügetőszilveszter 2019 – 2019. december 31.

„A buli már 20 éve nálunk kezdődik! Két évtizede indult Budapest legnagyobb szabadtéri sporteseménye, a Kincsem Park legnépszerűbb versenynapja, az Ügetőszilveszter!”

Szilveszteri programok Budapesten 2019: Ügetőszilveszter

Szilveszteri Aqua Party az Aquaworldben – 2019. december 31.

„Elég volt az unalmas szilveszteri bulikból? Valami másra vágysz? Dobd félre a party ruhádat és elő a fürdőruhákkal!”

További 2019-es szilveszteri bulikat itt találhatsz: