Újra összeáll a Jóbarátok csapata

Nemrég azon kaptuk fel a fejünket, hogy miután Jennifer Aniston közös fotót posztolt Instagram-oldalán a Jóbarátokból ismert színésztársaival, egy interjúban azt mondta Ellen DeGeneresnek, valamire készül a hatos fogat. A The Hollywood Reporter tudósítása szerint végre tényleg megvalósulhat, amire világszerte milliók vártak.

Az HBO Max már dolgozik a projekten, és ez nem átverés, ugyanis a hírről szintén beszámoló Variety munkatársai jól utánajártak a dolognak és megkapták a szükséges megerősítést. Sokat egyelőre nem tudni az egészről, viszont állítólag a show-t jegyző producerek, Marta Kauffman és David Crane is feltűnnek majd a hat főszereplő mellett. Ha tippelnünk kellene, azt mondanánk, egy beszélgetést rögzítenek velük, amelyben felidézik közös emlékeiket és még több betekintést nyújtanak a kulisszák mögé. Bármiről is legyen szó, az előkészítés fázisában jár.

Marta Kauffman egyébként két hónappal ezelőtt kijelentette, két okból nem terveznek reboot-ot. Az egyik, hogy az élet egy olyan szakaszát dolgozta fel a sorozat, amelyben a barátok jelentik a családot. Családalapítás után megváltoznak a dolgok, nem lenne már ugyanaz a történet. A másik ok az, hogy nehezen tudnák túlszárnyalni azt a sikert, amit a sorozat elért. Lehetséges, hogy meggondolta magát? Az HBO Max és a sorozatot készítő Warner Bros. egyelőre elzárkózik a nyilatkozástól.