Tavasszal Budapesten lép fel az X Ambassadors

Az amerikai rockcsapat első magyarországi koncertjét adja márciusban a Barba Negrában. 

Az X Ambassadors érkezésére már jó pár éve várnak a hazai rajongók, de március 8-án a fiúk végre élőben zenélnek majd a fővárosban, méghozzá a Barba Negra Music Club színpadán.

A 2009-ben alakult csapatra már rögtön a történetük elején felfigyelt a szakma, és olyan neves előadók álltak melléjük, mint a kanadai Valerie Anne Poxleitner, azaz Lights, vagy az Imagine Dragons frontembere, Dan Reynolds, akinek többek között a nagykiadós szerződést is köszönhetik.

Ezt a bizalmat pedig remek dalokkal hálálta meg a formáció, elég csak a 2013-ban megjelent „Jungle”-re vagy a 2015-ben, a VHS című albumon érkező „Renegades” és „Unsteady” dalokra gondolni, amelyek azóta már világszerte megannyi rajongó lejátszási listájának kihagyhatatlan elemeivé váltak.

Az ezt követő években a formáció egyre fontosabb tétellé vált a modern pop- és rockzenei palettán, második nagylemezük, az Orion pedig idén nyáron látott napvilágot, olyan azóta már bőven a közönségkedvenc kategóriába eső dalokkal, mint a „Boom” vagy a „Hey Child”.

Az X Ambassadors új turnéjának európai állomásaira, így a budapesti koncertre is  lehetőség van Meet & Greet opciót tartalmazó kiegészítő VIP jegy váltására a CID Entertainment oldalán, a budapesti koncert melletti gombra kattintva. Fontos, hogy ezek a csomagok csak a normál jeggyel együtt érvényesek, önmagukban belépésre nem jogosítanak. A belépők a Ticketportal honlapján vásárolhatóak meg.