Íme az óbudai Esernyős novemberi programkínálata

Óbuda kulturális központja a következő hónapban sem hagy bennünket unatkozni. Szuper kiállítások, színház és borkóstoló is lesz a kínálatban, csak győzz választani közülük! 

2019. november 6. 19.00 óra – Szindbád Szerda – Mellettünk

Grecsó Krisztián író és fivére, Grecsó Zoltán táncos közös identitásról és eltérő nézőpontokról mesélnek ebben a páratlan összművészeti előadásban. Vendégként megfordul a színpadon Döbrösi Laura, Kertész Endre pedig csellón kíséri majd a szereplőket.

Jegyár: 1 500 HUF

2019. november 12. 18.00 óra – Esernyős Galéria – Kiállításmegnyitó: hatdé – Az vagyok, akinek képzelem magam

November 12-én nyílik és december 15-ig lesz látogatható az Esernyős Galériában a hatdé legújabb kiállítása, mely többek között arra a kérdésre próbál választ találni, hogy művész-e valaki, aki annak képzeli magát, illetve egyáltalán kik is vagyunk valójában?

2019. november 13. 18.00 óra – Nárcisz – Fotókiállítás Kovács „JuJu” Judit munkáiból

Kovács Judit képein fiatal, tehetséges színészek jelenítik meg, milyen érzés egy nárcisztikus ember árnyékában élni. A művésznő kiállításával igyekszik támogatást nyújtani a lelki sérülésekből felépülni kívánó személyeknek, akik a kegyetlen bánásmód lenyomatait hordozzák magukon.

blank

2019. november 15. 18.00 óra – Müpa HD – Budapest Bár

A Müpa HD ingyenes vetítései az épület falain kívül, ezúttal az Esernyősben adnak ízelítőt az elmúlt évek legsikeresebb koncertjeiből és előadásaiból. November 15-én este a közönség a rendkívül sikeres Budapest Bár nagykoncertjét láthatja Óbudán.

2019. november 15. 19.00 óra – Wine Time – Biodinamikus borok kóstolása 

Káli Ildikó sommelier jóvoltából úgynevezett biodinamikus borokat kóstolhatunk az Esernyősben november 15-én. A Wine Time sorozatban ráadásul a finom italokat minden alkalommal DJ-dallamokkal megbolondítva élvezhetjük, ezúttal az International Love Affair csapatának jóvoltából.

Jegyár: 3 500 HUF

blank