Már nem kell sokat várni a Lucky Chops budapesti koncertjére

A New York-i banda kevesebb mint 3 hét múlva hatalmas bulit csap a Barba Negrában. 

2006-ban öt New York-i srác gondolt egyet és hangszereivel megrakodva levonult egy metróaluljáróba, hogy szebbé tegye az utazók mindennapjait. Vidám előadásmódjuknak és feltűnő „színpadi” megjelenésüknek köszönhetően hamar belopták magukat a helyiek szívébe, a turisták pedig előszeretettel készítettek róluk felvételeket, melyeket természetesen az interneten is megosztottak.

Tulajdonképpen utóbbinak köszönhetik a fiúk nemzetközi karrierjüket is, hisz a világhálón keresztül több millió felhasználóhoz eljutottak, hamarosan pedig már egy nagy európai turnén találták magukat. Magyarországon 2017-ben koncerteztek először, hatalmas sikerű bulijukat pedig október 22-én ismétlik meg a Barba Negra Music Club színpadán.

Érdekesség, hogy a csapat tagjai oktatják is a fiatal generációkat: iskolákban tartott zenei kurzusaik célja megszeretetni a legifjabbakkal a muzsikálást, illetve minél képzettebb fúvós virtuózokat nevelni.

Dalaik már több album formájában is kiadásra kerültek, legfrissebb – instrumentális – korongjuk pedig ebben az évben látott napvilágot.

Saját szerzeményeik mellett természetesen feldolgozásokat is szép számmal készítenek, a videómegosztón például az Ariana Grande-féle Problem Lucky Chopsos változata ért el nagy sikert.

Ha te is szívesen találkoznál a fiúkkal élőben, nincs más dolgod, mint jegyet váltani a 22-ei koncertre, melyet ezen az elérhetőségen tudsz megtenni!