Edith Piafra zúz Margot Robbie – Itt a Harley Quinn film előzetese!

A 2016-os Suicide Squad – Öngyilkos osztag kereken 6 pontot szedett össze az iMDb-n, és meglehetősen vegyes volt a fogadtatása, a Rotten Tomatoes kritikusai közül például csak 27% tartotta nézhetőnek, és sokan panaszkodtak a gyenge forgatókönyvre és a vérszegény karakterábrázolásra. Valahogyan mégis sikerült elintézni, hogy a show 2021-ben folytatódjon, és őrült női főszereplője, Harley Quinn 2020-ban a halloween partik és farsangok után újra a mozivásznon kelhessen életre.

A rövidebb címén Birds of Prey, azaz Ragadozó madarak c. filmben a Margot Robbie által megformált Harley Quinn a fő attrakció, aki faképnél hagyja Jokert és új életet kezd. Összebarátkozik pár szuperhőssel, így közösen indulnak egy bajba jutott lány megmentésére, miközben szerencsésen belebotlanak a környék egyik rettegett bűnözőjébe.

Margot Robbie az új Harley Quinn film, a Birds of Prey előzetesében

A DC filmújdonsága bár kötődik Az öngyilkos osztaghoz, annak főszereplői, például a Jokert játszó Jared Leto, nem valószínű, hogy feltűnnek. Úgy tudni, leghamarabb 2020-ban állhatunk sorba a mozijegyért, és ha hihetünk a pletykáknak, nem utoljára láthatjuk Robbie-t Harley Quinnként: a tervek szerint egy különálló Joker mozifilmben is megcsípheti a főszerepet.

Itt a trailer!