Először érkezik hazánkba a világhírű énekesnő

Jövő júniusban egy igazi szupersztár lép fel a Papp László Budapest Sportarénában. 

A popzene történetének egyik legnagyobb szupersztárja, Céline Dion bejelentette Courage című világkörüli turnéjának európai állomásait. A koncertkörút szeptember 18-án Québec Cityben kezdődött, 2020. június 7-én pedig a budapesti Papp László Sportarénát is érinti.

A Courage World Tour összefonódik Céline azonos című albumával, mely hat év után az első angol nyelvű lemeze. A kiadvány november 15-én debütál a streaming oldalakon és a boltok polcain, de három dalt (Imperfections, Lying down, Courage) a közönség már szeptember közepe óta meghallgathat.

Céline Dion az egyik legismertebb zenei előadó a világon. Pályafutása már egész fiatalon elkezdődött, dalai pedig hamar a slágerlisták állandó szereplőivé váltak. Harmincöt éves karrierje során közel 250 millió albumot adott el, World Music- és Billboard Music Awards-ot, öt Grammy-díjat, valamint számos egyéb zenei elismerést szerzett.

További rekordokat döntögetett Las Vegasban, ahol tíz év alatt 1100 koncertet adott több mint 4,5 millió rajongónak. 2019. június 8-án viszont Céline végleg búcsút mondott a városnak, hogy egy új lemezzel és egy világkörüli turnéval örvendeztesse meg rajongóit.

A csodálatos hangú kanadai énekesnő showjára jegyek október 4-én, pénteken 10 órától kaphatók a Broadway Jegyirodákban és az alábbi weboldalon!