Menő Mike és bajkeverő barátai óriási felfordulást okoznak a Boomerangon

Szeptember 16-án 16:45-kor indul a Boomerang legújabb családi vígjátéksorozata. 

Bemutatjuk Mike-ot, a pallérozott és kifinomult ízlésű mopszot, aki mindennél jobban szereti otthonának nyugalmát.

Ebben a kutyában azonban sokkal több van, mint azt elsőre gondolnánk. Ha épp nem a ház megmentésén fáradozik, teljes gőzzel próbálja lenyűgözni Iris-t, a szomszédban élő kutyalányt. Bár mindent elkövet, hogy közömbösnek tűnjön, tervei gyakran a visszájukra sülnek el.

A Mikkelsen családnál játszódó vidám sorozat minden egyes epizódjában elharapódzik a káosz, amikor a többi házikedvenc – köztük egy bajkeverő teknőc-trió és egy nem is olyan ártatlan cica – a házigazdák távollétében mindenféle őrült kalandba keveredik. Lesiklani a lépcsőn, vagy a csilláron lengedezni – itt aztán nincs egy unalmas pillanat sem!

Menő Mike kalandjait szeptember 16-án 16:45-től te is követheted a Boomerang-on.

Kiss Ágnes, a televíziócsatorna képviselője elmondta:

„A sorozat egy vérbeli vígjáték, amelyben van barátság, kaland és kutyaszerelem, de a karakterek különbözősége adja az igazi helyzetkomikumokat – akárcsak egy emberekről szóló vígjátékban. Talán azért is ennyire telitalálat a Menő Mike, mert kicsit magunkra ismerhetünk az egyes szereplőkben.”

A Boomerang képviselői a premierepizód sajtóvetítésére izgalmas kutyus-gazdi programsorozatot állítottak össze, amelyen a főszerepet a négylábúak kapták. Az eseményt Filkó kollégánk is nagyon élvezte!

A kis kedvencek részt vehettek többek között kutyamasszázson, illetve egy oktatással egybekötött Dog Dance bemutatón, gazdájukkal együtt pedig közös fotózás és pólónyomtatás is várta őket. A napot kutyus-gazdi grillezés zárta, az elkészült finomságokat pedig a négylábú vendégek egy névre szóló Menő Mike tányérból fogyaszthatták el.