Ferencváros újratöltve – Jön a 4. Bakáts Feszt!

A Bakáts Feszt augusztus 30. és szeptember 1. között immár negyedik születésnapját ünnepli, általa sikerült megteremteni „a ferencvárosi fesztivált”. A színvonalas, család- és gyermekbarát összművészeti programsorozat Ferencváros igazi védjegyévé vált, hiszen évről évre egyre többen keresik fel Belső-Ferencváros utcáit, ahol három napon keresztül a kultúra a főszereplő.

A Bakáts Feszt mindig többet jelentett a kerület számára, mint egy kulturális fesztivál: rendszeres találkozási ponttá vált a ferencvárosi közösségnek. Ahogy eddig, az idei évben is filmvetítések, komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, humor, borutca, tánc, kreatív programok, helytörténeti séták és izgalmas gyereksziget várja az érdeklődőket, továbbá igazi kuriózumként Magyarország legsikeresebb futballklubja, a Ferencvárosi Torna Club is részt vesz a fesztiválon. A harmincadik bajnoki címét 2019-ben megszerző, 120 éves klub kiállítással, dedikálással és rengeteg interaktív játékkal készül a látogatók számára.

Forrás: bakatsfeszt.hu

2019-ben a helyszín ismét a Bakáts tér, hiszen az Assisi Szent Ferenc-plébániatemplom teljes rekonstrukciója befejeződött, így a Nagyszínpad újra Budapest egyik legszebb temploma előtt, a téren áll majd. A színházi előadásokra jegyek a Ferencvárosi Pinceszínház (H-P: 9.00-17.00) jegypénztárában, valamint az interticket.hu országos hálózatán kaphatók. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Jegyár: 1500 Ft. Kedvezményes jegyár: 1000 Ft (Kedvezményes jegyek ferencvárosi lakosoknak ferencvárosi lakcímkártyával, valamint nyugdíjasok és diákok részére csak személyesen vásárolhatók). A fesztivál időtartama alatt a többi program INGYENESEN látogatható!

A fesztiválon a környezettudatosság kiemelt figyelmet kap. Látogass el a Bakáts Fesztre, ismerd meg te is Ferencváros utánozhatatlan hangulatát!

Kattints a lapozható programfüzetért: www.bakatsfeszt.hu/programfuzet_2019