Sorozatrajongók millióit lepte meg a Netflix

Évek óta tartó spekulációnak vetett véget a Netflix, amikor bejelentette: valóban film készül a hatalmas sikerű Breaking Badből. Sőt, néhány izgalmas részletet is elárultak.

A nálunk Totál szívás címen futó, 5 évadot megért sorozat 6 évvel ezelőtt ért véget, és óriási tömegeket vonzott a képernyő elé; az utolsó részt több mint 10millióan látták. A történet főszereplője, Walter White (Bryan Cranston) egy középiskolai kémiatanár, aki, hogy biztosítja családja számára a szükséges anyagi hátteret, metamfetamin előállításra adja a fejét amikor kiderül, előrehaladott stádiumú tüdőrákban szenved.

A volt tanítványát és egyben társát, Jesse Pinkmant alakító Aeron Paul a mozi stáblistáján is ott van. Az már tudható, hogy a múltját feldolgozni, és azon túllépni próbáló Jesse központi szerepet kap. Egyelőre nem árulták el, Cranston visszatér-e.

A film az El Camino címet kapta, Vince Gilligan rendezi, és október 11-én kerül fel a Netflix videótárába. Valószínűleg az AMC-n is látható lesz; a csatorna a 2008-2013-ig futó sorozat jogait is megvásárolta annak idején.