Marlon Wayans végre elárulta, lesz-e Feketék fehéren II.

A Wayans tesók egyik eddigi legnagyobb dobása tagadhatatlanul a 2004-es White Chicks, ami nálunk Feketék fehéren címmel futott. A vígjátékot, amelyben a két afroamerikai rendőr kényeskedő örökösnőnek öltözik rengetegen imádták. 15 év telt el a White Chicks első része óta, a hatalmas rajongótábor viszont a mai napig úgy kampányol egy második részért, mint a Jóbarátok rajongói egy reunionért.

Az elmúlt hónapokban szárnyra keltek a hírek, a film egyik sztárja, Terry Crews már tárgyal Wayansékkal, sőt, állítólag több sajtóorgánumnak azt nyilatkozta, bármelyik pillanatban megkezdődhetnek a forgatási munkálatok. Marlon Wayans akkor Instagram-fiókján reagált a pletykákra.

A rajongók izgatottságát látva leírta, egyelőre szó sincs arról, hogy második rész készülne a filmből. Jobban mondva: még nem. A napokban azonban a People magazin megkeresésére tovább kommentálta a dolgot, és elmondta, nem zárkózik el a lehetőségtől, mert szenvedélyesen rajong a filmért. Hozzátette, a nézőknek jár a folytatás.

Lehet, hogy a téma csak Wayans legújabb, Sixtuplets c. filmjének (Netflix) marketingfogásaként került újra elő, vagy valóban fontolgatják a második rész leforgatását?