5+1 Years & Years sláger, amit ma végre élőben is hallhatunk a Szigeten!

Olly Alexander, Mikey Goldsworthy és Emre Türkmen a 2 évvel ezelőtti VOLT fesztiválos fellépése után idén a Szigeten varázsolja majd el a magyar közönséget. Íme a csapat 5+1 felvétele, melyet minden bizonnyal fantasztikus lesz végre élőben is hallani! 

#1 Desire

A Years & Years debütáló albumán található Desire – melynek videoklipje Tokyoban készült – lüktetésének köszönhetően egész biztosan ugrálásra készteti majd a nagyszínpad 60 000-es közönségét.

#2 Sunlight

A csapat egyik legelső felvétele, a The Magician közreműködésével készült Sunlight igazi nyári sláger, ezért remélhetőleg az évszak legnagyobb buliján is felcsendül majd.

#3 Palo Santo

A tavaly megjelent, második Years & Years album címadó dala ugyan a formáció lassú számai közé tartozik, Olly Alexander különleges hangja és gyönyörű zongorajátéka varázslatos atmoszférát teremt, ami egy a Szigethez hasonlóan nagy területen leírhatatlan élmény.

#4 King

A 2015-ben kiadott King című slágert még a zenekart csak kevéssé ismerők is dúdolni fogják, hisz a hazai rádiók is gyakran műsorukra tűzik a szerzeményt.

#5 Take Shelter

Szintén a különleges hangulata miatt várjuk nagyon a Take Sheltert is, melynek kisfilmjében az ausztrál színésznő, Emily Browning szerepel.

+1: 2 Become 1

Tisztában vagyunk vele, hogy a Spice Girls nincs a Sziget lineupjában, de előfordult már, hogy Mel C meglepetésvendégként megjelent egy Years & Years koncerten, úgyhogy ki tudja… :)