Egy rapper, akinek az egész világ rosszul mondja a nevét
6LACK a Szigeten

Amerika egyik legújabb rapcsillaga 17:45-kor veszi birtokba a nagyszínpadot. 

Fogadjunk, hogy a Sziget Fesztiválon ma fellépő 6LACK nevét látva a headlinerek sorában, te is megállapítottad magadban, hogy 2019-ben „six lack” Budapestre látogat. Hosszú ideje tudjuk már mi is, hogy végre élőben hallhatjuk az amerikai rappert, de arra csak a mai koncertre való hangolódás során jöttünk rá, hogy az előadót valójában nemes egyszerűséggel „black”-nek hívják.

Szerencsére nem csak szerkesztőségünk tagjainak fejében volt zűrzavar, hisz az alábbi interjúból kiderül, hogy Ricardo Valdez Valentine művésznevét szinte az egész világ hibásan ejti.

A rapper egyébként 2016-ban robbant be a köztudatba hazájában, debütáló albuma, a Free 6LACK a Billboard 200-as listájára is felkerült. A második single-ként kiadott Prblms című dalhoz emlékezetes videó készült, melyben az előadó egy grizzlymedve társaságában üldögél az ágyán.

6LACK második albuma 2018 szeptemberében látott napvilágot, olyan neves közreműködőkkel, mint J.Cole, Offset, Future vagy épp Khalid. (Utóbbi OTW című slágerében szintén hallhatjuk a rappert.)

A közös dalszerzés, úgy tűnik, mostanság nagyon jól megy a Sziget mai fellépőjének, ugyanis az elmúlt hónapokban több duettet is megjelentetett egy-egy neves énekesnő (pl. Normani, Rita Ora vagy Jessie Reyez) partnereként.

Valamilyen formában minden bizonnyal ezekből a szerzeményekből is hallhatunk ma részleteket, de 6LACK első magyarországi fellépésén valószínűleg a 2018-as album tracklistája lesz fókuszban. Így vagy úgy, mi már nagyon várjuk az estét! Ugye, te is ott leszel a nagyszínpadnál 17:45-kor? :)