3 Budapest-környéki tó, ahol csobbanhatsz a nagy melegben

Ha már nem bírod a hőséget a városban, vagy egy kicsit kiszakadnál a mindennapi zsongásból, szedd össze a családot vagy a barátokat, és vegyétek célba a vízpartot!

Íme 3 Budapest-környéki tó, ahová akár 1 óra alatt is eljuthattok, ha hűsölni támad kedvetek!

Rukkel

A Rukkel-tó tökéletes választás, ha izgalmas élményekre vágysz, ugyanis itt 10 csúszda, vízisí és sok más lehetőség is várja a különböző nyári sportok szerelmeseit. Szedd össze a haverokat, pattanjatok kocsiba és élvezzétek egész nap az izgalmas környezetet és a tó hűsítő vizét!

Rukkel-tó
Forrás: Rukkel-tó Waterpark – Wakeboardpark

Lupa-tó

A „Budapest tengerpartjaként” is emlegetett, gyönyörűen felszerelt Lupa Beach-et legalább egyszer megéri kipróbálni. A Lupa-tónál egyébként nem ez az egyetlen fürdőhely: ha valaki inkább nyugalomra vágyna, számára az Öböl Strandot ajánljuk, melynek az árai is kedvezőbbek.

Lupa-tó
Forrás: Lupa Tó Official

Palatinus-tó

Esztergom kertvárosában található az ország egyik legtisztább vizű tava, ahová könnyen eljuthatunk autóval, vonattal, de akár busszal is. A tó mellett két strand is van: az egyik füves parttal, sok árnyékkal, a másik homokos parttal, és szuper zenékkel vár.

Palatinus-tó
Forrás: Palatinus-tó

Szedd össze a strandolásra szánt pénzt diákmunkából! Ha az Y Generáció Iskolaszövetkezeten keresztül dolgozol, pár nap alatt összejön a kellő összeg akár egy egész hétvégés kiruccanásra is!