Augusztusban újabb nagyszabású sorozat debütál az HBO GO-n
Nagy sikert jósolnak az Időbevándorlóknak

Augusztus 21-én indul HBO GO-n a norvég HBO első saját gyártású sorozata, az Időbevándorlók (Beforeigners). A 6 részes első évad alkotója Anne Bjørnstad és Eilif Skodvin, a Lilyhammer szerzőpárosa. Nicolai Cleve Broch (Felmentő ítélet, Max Manus) és Krista Kosonen (Szárnyas fejvadász 2049) alakítja a két főhőst, Lars Haalandot és Alfhildrét.

A norvég sci-fi sorozatban különös jelenségekre figyelnek fel szerte a világon. Fényvillanásokat látnak az óceán fölött, majd ezt követően emberek tűnnek fel a múltból. A rejtélyes elődök három történelmi korból érkeznek: a kőkorszakból, a vikingek korából és a XIX. század végéről. Senki sem érti, hogyan lehetséges ez, és az utazók sem emlékeznek arra, mi történt.

Néhány évvel később a vikingkorból érkezett Alfhildr a kiégett rendőrtisztet, Lars Haalandot kapja partneréül a rendőrség integrációs programja keretében. Miközben egy kőkorszaki tetoválásokat viselő nő meggyilkolása ügyében nyomoznak, Lars és Alfhildr váratlan felfedezésekre jutnak.

A sorozatot az elismert filmes, Jens Lien (Jonny Vang, A kiállhatatlan) rendezte, a gyártó a Rubicon TV, amely az Endemol Shine csoport tagja. Nicolai Cleve Broch és Krista Kosonen mellett látható a sorozatban Ágústa Eva Erlendsdottir (Bjarnfreðarson) mint Alfhildr barátja, Urd; Stig Amdam (Occupied, Felmentő ítélet) mint Harald Eriksen rendőrfőnök; Kyrre Haugen Sydness (Fejvadászok, Lilyhammer) mint Gregers, Lars ex-feleségének új párja;  Stig Henrik Hoff (A dolog, A fehér sivatagban) mint Tommy; Ragnhild Gudbrandsen (Occupied) mint Lars és Alfhildr kollégája, Wenche; Oddgeir Thune (Occupied) mint Navn; valamint Eili Harboe (Thelma) mint Ada.

A forgatás elsősorban oslói helyszíneken zajlott, emellett még Litvániában is vettek fel jeleneteket. A hat 45 perces részből álló sorozat augusztus 21-én debütál az HBO GO-n.

Itt az előzetes!