Nem sikerült betölteni a Trónok Harca által hagyott űrt?
Tudjuk, mit nézz helyette!

A Trónok Harcának vége, és sorozatok óceánjából meríthetünk a felszabadult idő lekötésére. Tudjuk, a GoT által hagyott űrt nem könnyű betölteni, de van itt 1 sorozat, aminek szerintünk több okból megéri bizalmat szavazni.

Egy 2018-as amerikai szériáról, a Budapesten (is) forgatott The Terror c. sorozatról (AMC) van szó, benne az HBO két közkedvelt színészével (Ciarán Hinds, Tobias Menzies), akiknek történetesen emlékezetes szerepet osztottak a Trónok Harcában. A szereplők között olyan ismert arcok tűnnek még fel, mint a Csernobil-sorozat valamint a Mad Man sztárja, Jared Harris.

A sorozat a történelmi horror kategóriájába sorolható, és részben igaz történeten alapul, de a sztoriból csak annyi igaz, hogy egy legénységével együtt eltűnt hajót állít a középpontjába. A kritikusok imádják, és magasztalóan beszélnek a részenként kb. 3/4 órás sorozatról, amelynél nemrég jelentették be a hazánkban Terror: Gyalázat címen futó második évad premierének dátumát. Ennek első része augusztus 15-én 23 órakor debütál majd az AMC-n, épp itt az ideje bekapcsolódni!

A második évad beharangozójáért klikk ide!