Ezen a hétvégén irány az Orczy-park!
Még tart az Orczy Summer Chill fesztivál

2019 nyarán a kultúra az Orczy-parkba költözik. 

Június 20-án startolt a frissen felújított Orczy-park legújabb, nyári rendezvénye, az ingyenes Orczy Summer Chill fesztivál. A 33 estét felölelő programsorozat keretében minden nap hangulatos koncerteket és a kertmozikat megidéző filmvetítéseket élvezhetünk a főváros szívében fekvő tó partján.

A rendezvényen ezen a hétvégén a jazz kapja majd a főszerepet.

Szombaton a Csinibaba című népszerű magyar film énekesnője, Felysa Tzumo Árpáddal kiegészülve mutatja be a New Yorkban eltöltött évek alatt magába szívott szakmai tudását. Koncertjén a hamarosan megjelenő angol nyelvű albumáról, valamint a 2018-as Aretha Franklin emlékestjén elhangzott dalaiból hallható majd válogatás.

Vasárnap este pedig az ország egyik vezető jazz formációja, a Sárik Péter Trió lép színpadra, hogy elkápráztassa a klasszikus zene iránt is érdeklődő hallgatóságot páratlan Bartók-feldolgozások egész sorát prezentálva a közönségnek.

A rendezvénysorozaton a későbbiekben többek között Pély Barna és a Barabás Lőrinc Quartet is zenél majd, a kertmoziban pedig a Kincsem és a Moszkva Tér című kultuszfilmek kerülnek levetítésre.

A részletes programot keresd az Orczy Summer Chill fesztivál Facebook oldalán!