Tárt karokkal vár a Mézesvölgyi Nyár – Ajánló

Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja, a Mézesvölgyi Nyár harmadik alkalommal nyitotta meg kapuit idén júliusban Veresegyházon. Augusztus végéig 16 estén át várják a szórakozni vágyókat, alkalmanként nagyjából 20.000, színházra és koncertekre kíváncsi nézőt. Szuper koncertek és remek színházi előadások vannak a kínálatban, közte a Veres 1 Színház három saját előadását is bemutatják.

Ajánló

Cotton Club Singers koncert – 2019 Augusztus 7. szerda 20:30

A több nagy zenei blokkban a XX. Század pesti utcadalaiból hangzik el majdnem ötven dal részlete. A dalok olyan átfogó képet adnak a múlt század pesti hangulatáról, hogy bátran állíthatjuk, ez mai napig a legnagyobb, Budapestet dalban bemutató koncertanyag. Az estet a Cotton Club Singers egykori zenészeiből összeállított öt fős zenekar (zongora, bőgő, dob, gitár, szaxofon) kíséri majd.

A Mézga család, zenés vígjáték – 2019 Augusztus 9. péntek 20:00

A régi magyar rajzfilmsorozat történetén több generáció nőtt fel. A Mézga Család kalandos történetének lenyűgöző kreativitása, sziporkázó ötleteinek végtelen tárháza, fantasztikus humora, felejthetetlen karaktereinek pontos, részletes kidolgozása garanciát jelentenek a zenés színpadi változat sikerére is.

Dés László koncert – 2019 Augusztus 24. szombat 20:30

Dés László neve évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsessz lemezek sora fűződik a nevéhez. A koncert névadója nem véletlenül a „Mi vagyunk a Grund!”. A műsorban az új dalok mellett felcsendülnek Dés László musicaljeinek népszerű számai, a Pál utcai fiúk emblematikus dala a „Mi vagyunk a Grund!”. Nem mindennapi zenei élmény várható. Dés László vendége lesz a kiváló színésznő, Básti Juli.

A rendezvénysorozat szervezői méltó kivitelben, nívós közönségkomforttal, 1400 fős nézőtéren várják a közönséget. A tavalyi évben 16.000 néző döntött úgy, hogy egy-egy nyári estéjén a minőségi szórakozást választja és jegyet vált a veresegyházi fesztiválra.

Jegyvásárlás: itt. A fesztivál részletes programja és további információk megtalálhatóak itt.