Júliusban is várja vendégeit a Pesti Vigadó

A Pesti Vigadó a nyári hónapokban is nyitva áll a komolyzenét kedvelő közönség előtt. Mutatjuk is a kihagyhatatlan koncerteket!

Klassz a pARTon – 2019. július 12. – 19:30

A népszerű balatoni koncertsorozat nyitóestje ebben az évben is a Pesti Vigadóban kerül megrendezésre. Július 12-én az alapító, a Liszt Ferenc-díjas Érdi Tamás zongoraművész az Óbudai Danubia Zenekarral áll színpadra, Ayyub Gulijev, bakui karmester vezényletével.

A belépés díjtalan, de a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött!

A hongkongi Egyházmegyei Fiúiskola Szimfonikus Zenekar koncertje – 2019. július 18. – 19:30 

Hongkong legnagyobb hagyományú ifjúsági zenekara teszi tiszteletét Budapesten július 18-án. A nyolcvan főből álló csapat minden idők legmagasabb pontszámát érte el a 2004-es Hongkongi Iskolák Szimfonikus Zenekari Versenyén, azóta pedig már a világ számos országában adott koncertet.

A belépés díjtalan, de a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött!

Budapest Gálakoncert – 2019. július 20. – 20:00

Júliusban is folytatódik a magyar zenekultúra meghatározó műveinek bemutatására szolgáló Budapest Gálakoncert-széria a Vigadóban. Az előadók között a Budapesti Operettszínház szólistáit, a Duna Balett Együttest és a Duna Szimfonikus Zenekart köszönthetjük.

Jegyár: 10 200 – 12 600 HUF

blank

Dohnányi Akadémia Gálakoncert – 2019. július 21. – 19:30 

Három kontinens nyolc országából vesznek részt fiatal tehetségek a Dohnányi Akadémia Karmesterkurzusán, melynek záróeseményén végre a nagyközönség előtt is bemutathatják a tanultakat.

Jegyeket az eseményre itt vásárolhatsz!

blank