Fesztiválláz & fenntartható divat a Szputnyikban

Nyakunkon a nyári fesztiválok, ideje megejteni a shoppingolást! A szettedet idén (is) beszerezheted a Szputnyik Shopban, ahol egyedi ruhákat és kiegészítőket találsz.

A városban két helyen, a Dohány és a Király utcában élheted ki a fenntartható divat iránti szenvedélyedet, miközben izgalmas darabokra tehetsz szert, amelyek garantáltan nem jönnek szembe veled az utcán.

A mix & match mekkáiban second-hand és dizájner termékek között válogathatsz. Napszemüvegek, táskák, kitűzők, bizsuk, pólók, szoknyák, ruhák, dzsekik: az összes fellelhető! Az árukészletet csupa trendi cucc alkotja, nem lesz nehéz rálelni a hozzád illő szépségekre. Fenntartható és egyedi darabok várnak gazdára, köztük olyan világmárkák, mint a Fjallraven, a TOMS, a PAEZ vagy a Dr.Martens.

Mindegy, milyen a stílusod: lehetsz hippi vagy fashionista, a Szputnyikban felkészültek az érkezésedre. Bármit keresel, náluk megtalálod. Az üzletek menő darabjait a webáruházban is lecsekkolhatod, de a legjobb, ha betérsz, és magadra próbálod a kiszemelt ruhákat, kiegészítőket. Inspirálódj a Szputnyikból, használd a kreativitásod, és dobd fel a megjelenésed! Még több Szputnyik infóért kattints ide, vagy ide!