Hangolódjunk a holnapi koncertre a BSB legmenőbb klipjeivel!

Hónapok óta várjuk ezt a pillanatot: már csak 1-et kell aludni a budapesti Backstreet Boys koncertig! Az utolsó órákat nem is tölthetjük mással, mint a srácok legmenőbb klipjeinek nézegetésével. Mutatjuk a kedvenceinket! 

Everybody (Backstreet’s Back) (1997)

Ezt az ikonikus videót kérdés nélkül válogattuk be a kedvenceink közé, hiszen a Backstreet Boys második albumának nyitódala óriásit robbant annak idején, ráadásul a horrorkastélyt megidéző kisfilm a mai napig nagy népszerűségnek örvend világszerte.

Larger Than Life (1999)

A fiúk repertoárjából sem hiányozhat egy űrben játszódó, nagy költségvetésű videoklip, melyet egyébként az Everybody-t is jegyző Joseph Kahn rendezett.

Get Down (You’re The One For Me) (1996)

Szintén különleges helyszínen, egy discogömbben táncolják végig az első albumuk egyik nagy slágerét, a Get Down-t a BSB tagjai. Ráadásként a videóban a kilencvenes évek egyik meghatározó német eurodance formációja, a Fun Factory oszlopos tagja Smooth T is feltűnik.

No Place (2019)

Több mint 20 évvel később, 2019-ben pedig már apaszerepben énekel a csapat legújabb, szívmelengető klipjében, ami nem sokkal karácsony után debütált, hogy megköszönje a rajongóknak és természetesen a családtagoknak az immár két évtizede tartó támogatást.

Quit Playing Games (With My Heart) (1996)

Ha pedig az előző négy videó még nem győzött meg róla, hogy a Backstreet Boys tényleg a világ legmenőbb boyband-je, zárásként mindenképpen nézd meg a Quit Playing Games-hez készült kisfilmet, amiben a srácok kigombolt ingben, az esőben táncolva adják át magukat a dallamoknak és az érzelmeknek.