Újra Budapesten zenél a Lucky Chops

A világ egyik legvidámabb bandája október 22-én veszi birtokba a Barba Negra Music Club színpadát. 

A Lucky Chops története 2006-ban, egy New York-i metróaluljáróban indult. A fiúk itt kezdtek zenélni, hogy szebbé tegyék az utazók mindennapjait, de a számtalan róluk készült mobiltelefonos videó gyors internetes terjedésének hála, hamarosan már egy nagy európai turnén találták magukat. Népszerűségük azóta is töretlen: eddig több mint huszonöt országban koncerteztek, kisfilmjeik pedig több százmillió megtekintéssel rendelkeznek a legnagyobb videomegosztó portálon.

blank

A csapat óriási energiájú fúvós funkzenéjével arra törekszik, hogy az egész világgal megossza a muzsika gyógyító és inspiráló erejét. Rendszeres fellépéseik mellett a tagok elkötelezett zenei oktatók is: iskolai kurzusaikkal nagymértékben járulnak hozzá a zenészek következő generációjának képzéséhez.

2 évvel ezelőtti, kirobbanó sikerű budapesti koncertjük után ősszel a srácok ismét visszatérnek hozzánk: 2019. október 22-én ugyanis a Barba Negra Music Clubban hallgathatjuk meg vadonatúj turnéműsorukat.

blank

Ne hagyd ki te sem ezt a hatalmas bulit, szerezd be a jegyedet még ma a Live Nation Magyarország, a Funcode vagy a ROCK1 oldalán!