Telekom Electronic Beats a körszállóban

A tavalyi popup hotelbuli folytatásaként június 8-án az ikonikus körszálló teraszán bulizhatunk a Telekom Electronic Beats meghívott DJ-ivel. 

A Telekom Electronic Beats nem titkolt küldetése, hogy különleges helyszínekre vigye történéseit, ezzel varázsolva igazán emlékezetes pillanatokat vendégeinek. Ebben az évben az 1967-ben épült, tizenöt emeletével máig Magyarország legmagasabb szállodájának számító, a budai látkép iránytűjének is beillő hengeres mini-felhőkarcoló, a Hotel Budapest alakul át egy délután erejéig olyan eseményhelyszínné, ami a lehető legizgalmasabb módon gyújtja be a rakétákat a nyári fesztiválszezon kezdetén.

Az esemény középpontjában a körszálló frissen felújított, kiterjedt teraszára szervezett délutáni buli áll majd, ahol a hazai, feltörekvő DJ-generáció legjobbjain túl a Pizza Amore csapata, Adis Abbé, valamint három pulzáló metropolisz – Los Angeles, Vancouver és Amszterdam – friss hangzású előadói is megjelennek. Érkezik a lemezritkaságokkal előszeretettel zsonglőrködő Suzanne Kraft, a jó ízlést és a szuperkedvességet vegyítő Yu Su, valamint az őrült showman, San Proper is megtáncoltatja a bulizni vágyó közönséget.

Nem merül ki azonban ennyiben a hosszúra nyújtott délután. A hotel nevéhez méltóan Budapestet a középpontba helyezve, a szálloda legfelső szintjén szobák alakulnak át egy szürreális világgá a legkülönbözőbb látásmódú művészek segítségével, továbbá hasznos gondolatok is ütköznek majd a Neo Budapesttel közösen szervezett konferencián.

A rendezvényre a belépés ingyenes, a beengedés érkezési sorrendben történik. További információ Facebookon, az eseményleírásban olvasható.