DC képregényhősök hódítják meg júniusban az HBO GO-t

Hamarosan startol a Doom Patrol, és a Krypton második évada az HBO GO-n. 

Június 5-én érkezik az HBO GO-ra a Doom Patrol teljes első évada, amely újraértelmezi a DC szuperhőseinek legkedveltebb csoportját. A széria főszereplői Robotman / Cliff Steele (Brendan Fraser), Negative Man / Larry Trainor (Matt Bomer), Elasti-Woman / Rita Farr (April Bowlby), Crazy Jane (Diane Guerrero), vezetőjük, az őrült tudós Niles Caulder (Timothy Dalton), valamint a fiatal Cyborg (Joivan Wade). A sorozat bemutatja továbbá Mr. Senkit is, akit Alan Tudyk alakít.

Niles Caulder célja kivizsgálni egy furcsa jelenséget, amely az egész bolygót fenyegeti. Miután nyomozás közben titokzatos módon eltűnik, a szörnyű balesetek következtében emberfeletti képességekre szert tett csapata furcsa helyzetben találja magát, mivel egy olyan világért kell harcolniuk, mely számára ők már semmit sem jelentenek.

A sorozat elképesztően jó kritikákat kapott: jelenleg 95%-on áll a Rotten Tomatoes oldalán és az IMDB-n is 8,3-as értékeléssel rendelkezik.

A teljes évad június 5-től elérhető az HBO GO-n, magyar felirattal.

Június 13-án tér vissza a tavalyi év egyik nagy meglepetése, a KRYPTON. A 2. évad ott folytatódik, ahol az első abbamaradt: Kandor megváltozott, Zod tábornok célja pedig a Krypton újjáépítése és a galaxis leigázása. Superman nagyapja, Seg-El kénytelen összefogni a szétszórt ellenállók csoportját, ám a Kryptonért folytatott harc nem egyszerű, hisz főhőseink dolgát több új szereplő is megnehezíti. A sorozatban feltűnik a képregényekből ismert Végítélet, illetve a nagydumás, galaktikus fejvadász, Lobo is.

A széria az amerikai premierrel egyidőben, június 13-án indul magyar felirattal az HBO GO-n, a további epizódok pedig hetente érkeznek.