Ingyenes és sokszínű: Júniusban ismét Gyerek Sziget!
Mutatjuk a programokat

Az Óbudai Hajógyári-szigetet sok minden miatt lehet szeretni. Sokak számára a nyüzsgés és a változatos programok teszik vonzóvá, míg mások a nyugodt környezet miatt keresik fel újra meg újra. A június 1-23-ig tartó, hétvégéket megszínesítő Generali Gyerek Sziget mindkét csoportra csábító lehetőségekkel kacsingat.

A Gyerek Sziget honlapján barangolva az összes program leírása és időpontja megtalálható, és a bőség zavarában különböző szűrési lehetőségek segítenek kiigazodni. Nézzünk meg néhány programot az idei, hihetetlenül gazdag felhozatalból!

Alkoss fűvel, fával, homokkal! (Kreatív)

A Paradicsom Projekt újra közelebb hoz a természethez! 0-99 éves korig mindenkit szeretettel várnak egy kis kreatívkodásra, aminek a végén saját alkotással távozhatnak a kicsik és nagyok. Remek családi program egy igazán vidám, inspiráló környezetben. Az időpontokért klikk ide!

Akadálypálya (Kaland, mozgás)

A Magyar Cserkészszövetség szervezésében menő cserkész-akadálypályán tehetik próbára magukat a kúszás-mászás elszánt művelői, akik ügyességüket és gyorsaságukat is felmérhetik. Nem szokványos akadályokra kell számítani, és megéri vállalni a kihívást, mert a leggyorsabbak minden órában jutalmat kapnak.

Koronák és függő díszek papírból (Kreatív)

A család minden tagjára gondoltak a következő elfoglaltsággal; van, aki adni, van, aki kapni fog valamit.A gyerekek színes papírból kreálhatnak vidám díszeket, Apák napi meglepetéseket, függő díszt, és indián, vagy virágokkal borított fejpántot. A sikerélmény garantált!

Banyamosoda – bábos, zenés vásári komédia (Vidámság)

Egy feketelelkű boszorkány, egy királylány, egy királyfi, és a Pucerátor 2000 (egy szerkezet, amely segít tisztára mosni a gonosz szellemek lelkét) mosolyra fakasztó történetét követhetjük a Banyamosoda című várási komédiában. Hogy aztán sikerül-e a fekete lelkű boszorkány lelkét fehérre mosni, azt csak az tudja meg, aki megnézi a Láthatatlan Csoport előadását.

blank

Kovácsovics Fruzsina koncert (Zene)

Ki ne emlékezne a Csillag születik bájos énekesnőjére, Kovácsovics Fruzsinára, aki egy szál gitárral és játékos hangszínével hódította meg gyerekek és felnőttek szívét. Most ugyan az előbbieknek fog játszani, a 3-9 év közötti lurkóknak szánt interaktív koncertet természetesen a gyerekek szülei is imádni fogják.

blank

Gasztrohős palánták (Tudomány)

Június második hétvégéjén a Gasztrohős Palánták Ovisprogram keretében játékos oktatás várja a gyerekeket. Megtanulják, hogy egyes zöldségek és gyümölcsök honnan származnak, és az egészségtudatos bevásárlás néhány alapszabályával is megismertetik őket.

A szuper programok sora a Generali Gyerek Sziget weboldalán és Facebook oldalán folytatódik, ahol minden szükséges részletet megtalálsz!