Íme a legjobb budapesti programok május 1-jére

Napsütést, hideg fröccsöt, pihenést és finom falatokat kívánunk mindenkinek május 1-jére! 2019-ben is szuper programok közül válogathatunk Budapesten a munka ünnepén.

2019. május 1-jén nyit a Fellini

Fellini Nyitóbuli

Május 1-jén nyit a kedvenc szabadtéri vendéglátóegységünk a Római-parton! Kicsik és nagyok egyaránt hivatalosak a nyitóbulira: délelőtt 11-kor Danny mesél népmeséket, miközben egy különleges afrikai xilofonnal kíséri magát, este 6-kor pedig a Magácska ad majd koncertet. Lehet még számítani egésznapos láblógatásra, vendégszeretetre és kellemes környezetre, ahogy azt a Fellini Római Kultúrbisztrótól már megszokhattunk.

Kocsmajális 2019

Hatodik alkalommal kerül megrendezésre a fővárosi vendéglátóhelyek adománygyűjtő bográcsbalhéja, vagyis a Kocsmajális. Ezúttal a Heti betevő csapatát támogathatjuk a Dürer Piknik Parkban, akik két budapesti helyszínen osztanak ételt a rászorulóknak minden vasárnap. A programokért csekkold a Kocsmajális Facebook-eseményét. Ami biztos, hogy főzőverseny lesz, úgyhogy éhes tuti nem maradsz!

Pontoon Live Jam ~ The Wednesday Sessions

A Pontoon élő zenével készül május elsejére, a főváros egyik legkirályabb helyszínén, a Duna-parton a Lánchíd lábánál. Lesz fröccsözés, lazulás, naplementenézés, zenélés este 7-től és kikapcsolódás. Minket meggyőztek, ott tali!

Orrterasz’19 nyitóhét ► A38 Hajó

Idén ismét ingyenes belépéssel, remek DJ-kkel és este 7-ig tartó koktélakciókkal vár mindenkit hétfőtől vasárnapig a dunai napsütésben az A38 Hajó Orrterasza! Május elsején, a nyitónapon egy új rezidens csapat, a MOOD Budapest mutatkozik be nektek house szettekkel, velük ezután kéthetente találkozhattok a hajón.

Majális az orrteraszon

Vígmajális 2019

Május 1-jén ünnepli 124. születésnapját a Vígszínház! Akárcsak az eddigi években, idén se lesz másként: rendhagyó programokkal és izgalmas meglepetésekkel várják az épület előtti téren a színházrajongókat. Délután 3 órától számos meglepetésprodukcióval készülnek a társulat művészei, és az is kiderül, milyen előadások lesznek terítéken a Vígszínház következő, 124. évadában.

Vígmajális - 2019. május 1-jén ünnepli 124. születésnapját a Vígszínház

Megnyit a Piazza Budapest

A Március 15. tér közkedvelt kiülős vendéglátóhelye, a Terasz Budapest új arculattal és nem mellesleg új névvel indul neki a 2019-es nyári szezonnak! A közönségszavazással Piazza Budapestté keresztelt terasz egy mediterrán ráncfelvarráson esett át, megújult a kínálat és a dizájn is, de az Aperol Spritz maradt. A megújulásról keveset lehet tudni, így a május elsejei nyitónapon hullik csak le igazán a lepel.

2019. május 1-jén nyit a Piazza Budapest is

Secret Picnic & Majális

A Secret Room Budapest kitelepül a Városligetbe május elsején és hozzák a legmenőbb DJ-ket is! Ott lesz többek között Blatti, Stereostrip és Monoclick is. A belépés díjtalan, lehet vinni ételt-italt, lehet napozni, és lehet lazulni!

Budaörs Fesztivál

Május 1-5. között kerül megrendezésre a Budaörs Fesztivál, amely kiállításokkal, zenei és színházi programokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel, filmvetítésekkel és utcabulival várja a látogatókat, 8 különböző helyszínen. Május elsején a PostART kulturális színtéren (Budaörs, Clementis László utca 2.) zenél a 30y frontembere, Beck Zoli este 7-kor, akit a Fran Palermo követ fél9-es kezdéssel.